reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

alecta dzieki
w sumie przescieradla tylko 120x60 wiec lipa ;p
kocyki mam
a posciel moze ten kumpel kupi a jak nie to i tak nie wiem w jakim rozmiarze kolderke kupi i podusie wiec odpuszczam ;)

femme moze powiem Ci jak ja robie to wszystko z allegro ;)
szukam sobie na kompie, ogladam itp
robie jako obserwowane
wtedy ide na tableta i przez aplikacje wchodze w obserwowane, kilkam ze kupuje
i przy platnosci wyskakuje mi bon ;)
chyba chodzi o to by 'kup teraz' kliknac wlasnie w aplikacji

w ogole moj tablet dziala z moja karta jako router wifi w domu i musze siedziec na bb na kompie
co mnie irytuje ;p
odzywczailam sie juz i tu wszystko tak dluuuugo trwa ;p

reklama
miłego dzionka :happy: ja już po lekarzu i po zakupach w Biedrze,wzięłam prześcieradło i kocyk :-) i jeszcze puzzle dla Jaśka na prezent,bo teraz ciągle układa :happy: moje wszystkie dzieci w szkole ,A po 2 tygodniach,jak fajnie być samemu w domu
głowa mnie tak napierdziela,że szok,prawie nie spałam przez moją durna sukę,ma cieczkę i całą noc wyła ( przypuszczam,że chłopa jej się chce :-p) pierwszy raz w życiu tak się zachowuje,a ma juz 6 lat,opętana jakaś :sorry2:
do Lidla już nie doszłam,bo łep mi nie pozwolił,może popołudniu podjedziemy,bo i tak musze kupić duperele na urodziny A

Agulqa no ta pościel z Biedry fajna, ale dla mnie za duża, bo kupuję 120x90 no i własne chce skompletować z prześcieradłem :-D
Bada dziwisz się jej? 6 lat bez chłopa to pewnie żadna by nie wytrzymała :p

Hejka!

Wstałam po 10! Masakra, te moje biodra i nogi mnie wykończą do stycznia... Na szczęście młoda cicho się bawiła obok :-D

Pewnie mało mnie dziś będzie. Jestem wykończona, w nocy straszne bóle miałam, moja macica ciężko nad czymś pracowała. Poza tym Stachu strasznie mnie kopał po szyjce co staje się coraz bardziej bolesne... Coraz trudniej się robi. No ale już niedługo, damy rade jeszcze chwila

Doggi, moja pi**a tez jest strasznie masakrowana. Jak siedzę jest ok, ale jak stoję czy leżę to jeden wielki bol.

Wstałam dzis po 11 :/
Koleżanka dzisiaj urodziła synka o terminie. Miała na 17 i ma synka z 17 :)))

reklama
Do góry