reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

Główny najlepszy :D :D i tego się trzymaj :-D:-D

Nulini czytałam wczoraj, że usg piersi w ciąży i czasie karmienia nie jest zbyt miarodajne, może obejdzie się też bez operacji, w każdym razie trzymam kciuki ;)

Żelka mnie też naszło na owocowe soki, a bardziej na koktajle. I muszę sobie w końcu sprawić sokowirówkę jakąś :p

Doggi ja mam wrażenie, że część tych wątków umrze śmiercią naturalną. Może mamy pierwszego dziecka przetrwają, bo to taki szczególny stan. Nie mam nic przeciwko, ale fajnie było by gdybyście dziewczyny częściej do nas też zaglądały ;) :)

A co z naszym moderatorem? Fajnie było by poprzyklejać część wątków, np główny czy z wizytami, no o liście nie wspomnę :D dużo mam już wysłało dane? czy jeszcze cisza? ;)

reklama
Witam;)
U nas też leje i leje, od wczorajszego popołudnia. Nawet moje dziecko padło już na drzemkę, a ja się odnaleźć nie mogę, bo to jakieś dziwne;)

Ja wolę jak jest jeden główny wątek plus jakieś na przepisy, ogłoszenia czy coś takiego. Wkurza mnie jak mam zaglądać do oddzielnego wątku, żeby wiedzieć co się dzieje z waszymi maluszkami, co wam lekarz powiedział itd. Ale to moje zdanie.
Druga rzecz, że ja nie mogę za wami nadążyć i wolę nadrabiać jeden wątek;)

Megami Ale ja nie jestem ani mama po raz pierwszy ami po raz trzeci wiec tam mię pasuje i nie czuje ze powinnam tam się udzielać

Co do moderatora to pisałam wcześniej ze pisałam w jakiejś sprawie do admina i mówiła ze mamy wybrać kogo chcemy i ta osoba ma się zgłosić do niej

Mam to samo wrażenie, tzn niby jestem po raz 3 ale męczy mnie klikanie w kilka wątków, co innego tematyczne ;)

Co do wątków to dla mnie jest kilka co powinno być osobno aby łatwiej znaleźć różne rzeczy, np. wizyty, przepisy, zakupy a ogólny jest do pogaduszek takich o codziennym życiu :))) Co do admina to myślę, że możemy wybrać już. Najlepiej 2 aby zastępstwo było. Ja jestem za Doggi i Bada :))))

Nulini daj znać jak tam rozmowa. Zaświadczenie możesz przynieść w każdej chwili. Nawet gdybyś dostała wypowiedzenie to po przyniesieniu zaświadczenia cofa się je.

Doggi u nas tez się rzucili na te spodnie. Z resztą jak na wszystko. Gdy tylko coś ciekawego się pojawia to trzeba być na otwarciu bo inaczej nic nie kupisz. Swoja drogą Lidl powinien zapewniać większe ilości chodliwych produktów.

Wszystkie dziewczyny z mdłościami!!! Są tabletki na mdłości dla kobiet w ciaży- Mamarin. Ja już zamówiłam opakowanie więc zobaczymy. Koleżanka z listopadówek mi poleciła.

Ja w sumie też bym wolała jeden wątek,bo co za różnica,że na wspólnym ogólnym pokażemy usg lub podamy fajny przepis, ale to moje zdanie.

Tu się nie zgodzę, bo moim zdaniem wątek osobno kulinarny czy USG jest o tyle wskazany, że przepisy po prostu zginą na wątku ogólnym, a na kulinarnym łatwo je będzie odszukać (nie ma takiego nawału wiadomości). Opisy wizyt też na ogólnym zginą.
Natomiast co do tematów mam pierwszy raz, mam trzeci raz - myślę to samo, co Doggi - chaos, ale zobaczycie, za kilka tygodni się dotrzemy na tyle, że same pousuwamy zbędne, zalegające wątki i zostaną tylko te istotne ;-);-);-)

Doggi, oj, nie wiesz co mówisz :-D Nie zliczę, ile na Styczniu 2011 osób pousuwało konta z forum właśnie przez kłótnie, ale to były jednostki słabe psychicznie :-p

Wątki zamknięte na tym etapie są bez sensu. Znamy się ledwie kilka tygodni, więc skąd wiadomo, kogo przyjąć do grupy, kogo nie.
Poza tym z doświadczenia wiem, że później większość rozmów toczy się na zamkniętym (większa swoboda i bezpieczeństwo), a na ogólnym tematy umierają, bo nie ma kto pisać.
Identycznie miałyśmy na Styczniówkach 2011, w tej chwili na otwartym nie ma już nikogo, wszystkie siedzimy na zamkniętym :tak:

U nas na listopadzie 2009 kilka osób też się obraziło. Dla mnie to śmieszne bo przecież jesteśmy różne, mamy różne zdania i dyskusje zawsze będą. Powiem Wam jednak lepszy numer. U nas na listopadzie 09 była laska, która całą ciążę z nami pisała, pierwsza urodziła i nawet zdjęcia wkleiła dziecka. Później się okazało że BB odkryło, że podaje za kogoś kim nie jest, nigdy nie było w ciąży a z tego samego komputera pisze na wielu wątkach pod różnymi nickami. Usunęli ją ale ja do tej pory nie mogę uwierzyć, że komuś może przyjść coś takiego do głowy.

AZA, my też miałyśmy taką mitomankę!!! Ale dość szybko odkryłyśmy, że ściemy ciśnie, zniknęła w mgnieniu oka :-D

Szefowa w drodze.
Dzisiaj oddajemy klucze od biura.
UMIERAM z nerwów...

CZY W OGÓLE MÓWIĆ O CIĄŻY???
Ale mam mętlik...

Witam

Ja też bym wolała pisać na ogólnym bo też do dwóch pozostałych nie pasuje.

Nulini daj znać jak po rozmowie. Niby nie jesteś zagrożona, bo masz ochronę w ciazy, ale zawsze takie rozmowy stresują. Jak Ci będzie chciała wręczyć wypowiedzenie to możesz powiedzieć, że jestes w ciązy i przyniesiesz zaświadczenie nastepnym razem.

Aza nie potrafie zrozumieć takich dziwnych osób - po co wymyślać takie rzeczy.

reklama
malinka burza może być, zawsze oczyszcza powietrze ;)

:-D:-D:-D

Malinko malineczko ;) ja wiem o co Ci chodzilo :p chialam tylko spostrzec ze tworzenie watkow mniej rozija grupe niz tworzenie sekretnych tajemnych grup prywatnych. A co do wielowatkowosci forum mysle ze byc powinny, najwyzej nieodwiedzane, umra smiercia naturalna. O i tyle z mojej strony ;)

ok,ok tylko pisałam o mamach po raz pierwszy i trzeci :tak: natomiast przepisy, usg, zdjęcia, zakupy są bardzo bardzo wskazane :tak::tak:wszystko jasne :-)

Co do admina to myślę, że możemy wybrać już. Najlepiej 2 aby zastępstwo było. Ja jestem za Doggi i Bada :))))

Jestem jak najbardziej ZA :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Powiem Wam jednak lepszy numer. U nas na listopadzie 09 była laska, która całą ciążę z nami pisała, pierwsza urodziła i nawet zdjęcia wkleiła dziecka. Później się okazało że BB odkryło, że podaje za kogoś kim nie jest, nigdy nie było w ciąży a z tego samego komputera pisze na wielu wątkach pod różnymi nickami. Usunęli ją ale ja do tej pory nie mogę uwierzyć, że komuś może przyjść coś takiego do głowy.

:szok::szok::szok::szok::szok: znalazła dziewczyna sposób na nudę :-D:-D:-D

Do góry