reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

mi moja tak po brzuchu lata i kopie raz tu raz tam że nie jestem w stanie ocenić jak leży :-D :-p ale ona to kruszynka jeszcze więc sobie pewnie fikołki robi :-D :-p

kurcze jakaś deprecha mnie chyba łapie ... nic mi się nie chce kompletnie zero chęci do życia ... przespałabym te dwa miesiące najchętniej :baffled:

reklama
Femme mi tam właśnie dzisiaj radość do życia wróciła.
Nawet Ł przez tel stwierdził, że inaczej gadam :p

Lila cały czas jest głową w dół, moje żebra mi tak mówią :p

Właśnie wcinamy z dzieciakami porcję frytek, a co tam :-D

To mój chyba nogi chyba podniósł do góry i na wzdłuż ciała kolo głowy (gin mówił ze większość ułożonych miednicowo tak właśnie leży tylko mój nogi wyłożył na boki ;)

Teraz czuję kopy na górze ale czkawke cały czas na lewym biodrze, ale o tak czuję najbardziej hak główkę mi wypycha Stachu :) wczoraj tak ja wybił że aż go poglaskalam ;)

Doggi kochany Stachoo chciał się mamusi pokazać.
Lila za to skutecznie mnie odpycha jak siedzę za bardzo pochylona.
Od razu w żebra dostaje :p

U mnie lezy chyba w poprzek albo posladkowo bo po bokach mnie kopiea na dole juz wogole. Najgorsze kopniaki po prawej str wiec pewnie tam nogi.

Mi gin dalej z om termin bierze.

Doggi ja mialam kiedys doklacnie to co Twoj T. Wyszlo ze mam jakies bakterie w zoladku, dostalam tabletki, lykalam miesiac i wszystko zniknelo.

Mcpearl u mnie w domu swego czasu byly dwie wigilie. Jedna na dole z jedna babcia a druga na gorze z druga babcia. I badz tu madry

Femme haha moze wpieprza co popadnie?;-)

Alecta podeslij do mnie listonosza ;-)
Niezly ten gin. A wy sie z mojego smialyscie ze teraz co 2tyg chce robic :p

Karpanna ja bym nie czytala takich *******. Sama czuje ruchy tak jak Ty, a gin twierdzi ze mlody zdrowy wkec mu wierze

Femme Ciebie deprecha lapie a ja dzis caly dzien chodze i placze. Odkad wstalam... byla mala przerwa na wyjazd do galerii gdzie przeszlam tmobile, play, plus i orange zeby oferty porownac, przy okazji oferta dnia w mcdonaldzie wiec zzarlismy z Ł po mczestawie powiekszonym. Jak wrocilismy znow klotnia taka ze je.blam telefonem o stol, rozlecial sie na podloge a ja sobie pojechalam na cmentarz no i jak wrocilam to znow sie poklocilismy i sie poryczalam. Takze dzis "lany łzami piątek"

Doggi jak to co- skraca szyjke ;-)

Doggi no jak to co tak jak Agulqa pisze słucha synek mamy :p

Agulqa o kurde to nie zazdroszczę... Co ten Ł tak Cię wkurza? Ja dawno nie beczalam i chyba mi się zbliża czas że będę musiała nadmiar łez wylać... Muszę sobie jakiś wyciskacz łez ściągnąć

reklama
Femme dzis to po prostu masakrz jeat. Moze o ja becze juz o glupoty przez hormony ale od rana tak sie pozarlismy ze jedno na drugie psioczy ciagle i kazde slowo odbiera jak atak na siebie. Odezwac sie nie mozna bo bomba w mieszkaniu wybucha

Do góry