tu pisałyście o ułożeniu dziecka? bo przeczytałam wszystkie wątki i ze zmęczenia mi się miesza. w każdym razie właśnie patrzę na mój brzuch - lewa strona wypchana i wypychanie czuję tak jak już wspomniałam kiedyś prawie na plecach (bardzo bardzo z boku). z prawej strony prawie nic.
reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Alecta chcialabym
Mojemu dzis w dupce zle ;-)
Jak to jego mamusia mowi "chyba cos zalega" ;-)
Mojemu dzis w dupce zle ;-)
Jak to jego mamusia mowi "chyba cos zalega" ;-)
agulqa_b
Fanka BB :)
Alecta haha fakt, wysle go do kibelka
Agulqa, femme łącze się dzisiaj z wami w bólu. ..od rana rycze i rycze...lzy same się cisna..w międzyczasie oczywiście kłótnie z A :-( coś czasem mamy problrm z dogadaniem się a raczej zwykłą rozmową :-( połowę co mówię nie słyszy i potrm wielkie haaaalo.. już miałam do rodziców jechać, ale zrobię to jutro. .głupio trochę, bo teście przyjeżdżają ale ha nie mam ochoty udawać, że wszystko jest ok jak nie jest :-( niby dam mi mówi, że mi hormony buzują a nie potrafi pocieszyć ani nic. ..
Mój mały też na boku się ułożył :-)
Mój mały też na boku się ułożył :-)
reklama
alecta, ale moja właśnie tak brała w 2011/2012 roku - za wizytę ciążową 70 zł. teraz ma stawkę 120 zł, a za ciążową 100 zł (ale w tym usg).
dziś zapłaciłam 100 zł bez usg. z usg koszt 150 zł. a laska przede mną, ale bez brzucha płaciła 70 zł. nie oglądałam cennika, więc nie wiem o co chodzi
dziś zapłaciłam 100 zł bez usg. z usg koszt 150 zł. a laska przede mną, ale bez brzucha płaciła 70 zł. nie oglądałam cennika, więc nie wiem o co chodzi