reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Mommy no ja też idę na laser nie ma bata, mi się po prostu nie chce bawić z tą moją depilacja bo moje włosy rosną jak dzikie BEZ CIĄŻY!

Agulqa_b ja gotuje bez serca bo nie mam serca ale nie da się wyczuć :p

Megami u mnie też dziś coś nie teges bardziej niż zwykle :/ no ale już nie wiele :)

Jezyk no mój też jak mu powiedziałam ile tyg zostało to oczy jsk 5 zł zrobił i nie mógł uwierzyć że tak mało :)

Alecta u mnie normalnie po butelce yo lekki szum ale po tak długim czasie to po kieliszku bomba :p

Nulini zacznij udawać ze masz skurcze może się przestraszy i zmieni nastawienie ;)

Sylwi dobra wiadomość! W środę starego wyślę po 3 sztuki suszarek :D

Nulini zacznij udawać ze masz skurcze może się przestraszy i zmieni nastawienie ;)

Nie ma bata. Tyle razy mu powtarzałam, że w ciąży jestem i może trochę szacunku - gdzie tam. Przejąłby się dopiero, jakbym w szpitalu wylądowała :confused2:

Sylwi, ech, czyli na tą akcję się nie załapię, bo w tym miesiącu bez szans na zakupy :wściekła/y:

Nulini warto spróbować ;) mój po moich różnych akcjach to teraz tylko "kochanie zostaw ja yo zrobię" itp normalnie jakby ktoś podmienil go!

Nulini twarda bestia z niego! Za dobrze znosi ciążę i on to wyczuwa!!! Ale wiesz mój dopiero niedawno się ogarnął i mówi se trzeba wyprawkę kupić dla Stacha a ha due zaczekam śmiać i mówię że wyprawka juz jest ze tak naprawdę tylko wózek został i byłam z siebie dumna bo widziałam w jego minie mieszankę podziwu ze zdziwieniem :D

Meami ja na pewno przed ciaza ;-)

Jezyk rozwalil mnie Twoj kolumb ;-)

Nulini to Ty jedz rodzic a on niech zakupy robi. Moj na szczescie czuje, a ograniczaja nas finanse tylko. W tym tyg zamowie ochranaicz do lozeczka i materacyk ;-) czekam na nowy kupon na allegro ;-)

Doggi moje to samo i ja tez sie wybieram. Tyle ze chyba przy kp niestety nie mozna i nie mozna przed opalaniem i po opalaniu czyli pewnie dopiero za rok zima pojde :-(
To byc moze smakowalaby mi tez Twoja kuchnia ;-) najgorsza kuchnia jest osoby ktora gotuje bo musi, ma wyrabane co i jak, gotuje by bylo...

Kurde musze obczaic jakas gazetke biedry ;-)

Agulqa_b twój się pocxuwa bo yo pierwsze dziecko, T tez przy oli to latał wokół mnie jak szalony a teraz na początku.... Masacra była!

reklama
Mommy tak na tym z Kurdej-Szatan byliśmy :tak: a my tam obchodzimy wszystko ,jutro rocznica początku (obchodziliśmy wczoraj) we wrześniu rocznica ślubu,a w marcu rocznica zaręczyn :-D a kto nam zabroni ;-) zresztą dla mnie najważniejsza jutrzejsza rocznica -dzień od którego jesteśmy razem,a ślub braliśmy po 6 latach z 2 dzieci więc był nieunikniony :-D

Do góry