reklama
Mommy no ja też idę na laser nie ma bata, mi się po prostu nie chce bawić z tą moją depilacja bo moje włosy rosną jak dzikie BEZ CIĄŻY!
Agulqa_b ja gotuje bez serca bo nie mam serca ale nie da się wyczuć
Megami u mnie też dziś coś nie teges bardziej niż zwykle :/ no ale już nie wiele
Jezyk no mój też jak mu powiedziałam ile tyg zostało to oczy jsk 5 zł zrobił i nie mógł uwierzyć że tak mało
Alecta u mnie normalnie po butelce yo lekki szum ale po tak długim czasie to po kieliszku bomba
Nulini zacznij udawać ze masz skurcze może się przestraszy i zmieni nastawienie
Sylwi dobra wiadomość! W środę starego wyślę po 3 sztuki suszarek
Agulqa_b ja gotuje bez serca bo nie mam serca ale nie da się wyczuć
Megami u mnie też dziś coś nie teges bardziej niż zwykle :/ no ale już nie wiele
Jezyk no mój też jak mu powiedziałam ile tyg zostało to oczy jsk 5 zł zrobił i nie mógł uwierzyć że tak mało
Alecta u mnie normalnie po butelce yo lekki szum ale po tak długim czasie to po kieliszku bomba
Sylwi dobra wiadomość! W środę starego wyślę po 3 sztuki suszarek
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Nie ma bata. Tyle razy mu powtarzałam, że w ciąży jestem i może trochę szacunku - gdzie tam. Przejąłby się dopiero, jakbym w szpitalu wylądowała
Sylwi, ech, czyli na tą akcję się nie załapię, bo w tym miesiącu bez szans na zakupy
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Doggi, ze skurczami i bólami już próbowałam - nie działa. Omdlenia też nie
Nulini twarda bestia z niego! Za dobrze znosi ciążę i on to wyczuwa!!! Ale wiesz mój dopiero niedawno się ogarnął i mówi se trzeba wyprawkę kupić dla Stacha a ha due zaczekam śmiać i mówię że wyprawka juz jest ze tak naprawdę tylko wózek został i byłam z siebie dumna bo widziałam w jego minie mieszankę podziwu ze zdziwieniem
agulqa_b
Fanka BB :)
Meami ja na pewno przed ciaza ;-)
Jezyk rozwalil mnie Twoj kolumb ;-)
Nulini to Ty jedz rodzic a on niech zakupy robi. Moj na szczescie czuje, a ograniczaja nas finanse tylko. W tym tyg zamowie ochranaicz do lozeczka i materacyk ;-) czekam na nowy kupon na allegro ;-)
Doggi moje to samo i ja tez sie wybieram. Tyle ze chyba przy kp niestety nie mozna i nie mozna przed opalaniem i po opalaniu czyli pewnie dopiero za rok zima pojde :-(
To byc moze smakowalaby mi tez Twoja kuchnia ;-) najgorsza kuchnia jest osoby ktora gotuje bo musi, ma wyrabane co i jak, gotuje by bylo...
Kurde musze obczaic jakas gazetke biedry ;-)
Jezyk rozwalil mnie Twoj kolumb ;-)
Nulini to Ty jedz rodzic a on niech zakupy robi. Moj na szczescie czuje, a ograniczaja nas finanse tylko. W tym tyg zamowie ochranaicz do lozeczka i materacyk ;-) czekam na nowy kupon na allegro ;-)
Doggi moje to samo i ja tez sie wybieram. Tyle ze chyba przy kp niestety nie mozna i nie mozna przed opalaniem i po opalaniu czyli pewnie dopiero za rok zima pojde :-(
To byc moze smakowalaby mi tez Twoja kuchnia ;-) najgorsza kuchnia jest osoby ktora gotuje bo musi, ma wyrabane co i jak, gotuje by bylo...
Kurde musze obczaic jakas gazetke biedry ;-)
reklama
bada m.
Fanka BB :)
Mommy tak na tym z Kurdej-Szatan byliśmy a my tam obchodzimy wszystko ,jutro rocznica początku (obchodziliśmy wczoraj) we wrześniu rocznica ślubu,a w marcu rocznica zaręczyn a kto nam zabroni ;-) zresztą dla mnie najważniejsza jutrzejsza rocznica -dzień od którego jesteśmy razem,a ślub braliśmy po 6 latach z 2 dzieci więc był nieunikniony