reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Doggi wlasnie wiem. Kocyki czy cos to wiadomo, jeden pewnie w wozku, jeden w lozeczku bedzie. Przescieradelko jedno na materacyk, reczniczek dp uzywania wiec dam rade jakos ;-)

reklama
bada mi chyba mamy bardzo podobne terminy:) u mnie niby 53 dni do terminu...ulala!
Megami może i być tak jak piszesz :) z jednej strony wolałabym już po Nowym Roku...z drugiej jakoś tak fajnie na Święta.. :)
Agulqa ja mam szafę wspólną dla maluchów i regał..no zobaczymy. Będę się martwić jak się nie pomieszczę, najwyżej odstąpię szufladę w komodzie jeszcze :p

Dobry wieczór :-) Ja jak zawsze w tyg. muszę was nadrabiać bo nie ma czasu zaglądać w ciągu dnia ;-)

Nulini pewnie będę musiała do Bydgoszczy jechać obejrzeć ten film bo u mnie była zapowiedź i na tym się zaczęło i skonczyło :eek:

Doggi jesteś niemożliwa :-D Ja odpuściłam sobie codzienne (no albo co 2 dni) golenie i jadę się cała raz na tydzień , obiecałam sobie po porodzie iść na laser nóg i bikini... Teraz przeszkadza już brzucho powoli a latem musze codziennie się golić i póżniej krosty mam i skórę mega wrażliwą, zwłaszcza właśnie w okolicach bikini i weź wyjdz w stroju i nie strasz :-D

Bada wy na tej polskiej komedii nowej byliście z tą kurdej szatan? My może jutro na to pójdziemy bo mamy rocznicę zaręczyn i szykuje się kolacja i właśnie może kino :-D W sumie już nie powinnismy obchodzić no ale my to nawet początek związku sobie świętujemy delikatnie :-D

Agulqa ja tam kujawskiej kuchni nie kocham , że tak to ujmę. Mają swoje jakieś dziwne upodobania choć też są dobre rzeczy :-) Ale o kaszce mannej też pierwsze słyszę ;-)

Alecta padłam :-D :-D :-D

Mi niby 77 dni zostały :szok: dzisiaj pomyłam dokładnie mebelki bo taki pyłek był na nich, za 2 tyg firanki, fotel do pokoju musimy zamówić i różne takie do urządzenia pokoiku jeszcze. Zabawki dzisiaj 3 kupiliśmy bo się opanować nie mogłam :-D No i w przyszłym tygodniu zacznę prać ciuszki już chyba. Torby mam dwie jedną moją zajęć i jedną ma małż co ją mało używa tylko poprać bym musiała, chyba, że małą walizkę znajdę i w nią się spakuje do szpitala ;-)

Ja dzisiaj mam ochotę się ogólnie nawalić

Dżizas, ja też, normalnie butelkę wina bym wciągnęła na raz :baffled:

A ja myślę, że pierwsi będą ostatnimi a ostatni pierwszymi hehehe

CHĘTNIE!!! :-D

Doggi, też się będę "raczyć" Warką 0,0% :crazy:

McPearl, hehe, dobre poczucie humoru :-D

Mommy, u mnie na kino nie ma szans, bo jedno wyjście to 60zł :wściekła/y:

Mommy mi i tak lepiej kuchnia tzty smakuje. On gotuje z sercem i da sie to wyczuc

Nulini u nas z kinem tez i jeszcze dojechac trezeba najlepiej do bydgoszczy bo w inie lipa

Ja dziś mam wyjątkowo skurczowy dzień, od samego rana, ale na szczęście już dzień się kończy :-)
Kino... Nie pamiętam, kiedy ostatnio byłam, ech.

Alecta- u mnie też młodsze zawsze zaczepia to starsze. A dom wariatów będzie jak sie MańkoLilka urodzi :)

Doggi- nadrabiasz ten czas kiedy nie jadlas.

Alecta- buahsha brawa dla Nikoli, a swoją drogą charakterek chyba ma po Tobie ;)

Doggi- uwielbiam jak odluczasz bo sobie tylko jeden dzień dodam i wiem ile u mnie.

A mój mąż dziś stwierdził, że już jakoś malo czasu nam zostało, że może sypialnie odmaluje coby Franek do odswiezonego przyszedł i... czemu ja jeszcze nic nie mam. Nosz Kolumb odkrywca się znalazł.

Nulini butelka wina to nic, ja bym ze 2 potrzebowała żeby mnie ruszyło :p
Po jednej butelce w ogóle tych % nie czuje już taki żul ze mnie.
O właśnie musze szwagierce powiedzieć żeby na wesele więcej wina dla mnie wzięli, bo na dzień dzisiejszy jakoś na wódkę nie mam ochoty :p

Potworki śpią, mąż dostał mleczno - czosnkową miksture i też już w łóżeczku leży.
Lilka się coś przeciąga, bo tak śmiesznie czuć jak się porusza i chyba chce mi rączkę w pachwine wcisnąć :p

Jeżyk no ona zawsze powtarza, że wszystko po mamusi odziedziczyła :-D
Oby tylko krzywych zębów po mnie nie miała :p

reklama
Nulini butelka wina to nic, ja bym ze 2 potrzebowała żeby mnie ruszyło :p
Po jednej butelce w ogóle tych % nie czuje już taki żul ze mnie.

Eee, to mnie jedna butelka wystarcza :-D

A mnie mój mąż wczoraj do białej gorączki doprowadził, bo gadał przez telefon z naszą wspólną bliską znajomą i coś tam rzucał, że eee, on to jeszcze nic nie czuje, sra.czki nie ma, bo to jeszcze tyyyyyyyyyyyyyle czasu i pewnie ruszy go dopiero w drodze na porodówkę, albo jak skurczy dostanę :wściekła/y:
I ile razy do łba tłukę, że jeszcze nic nie mamy dla Młodego, to spływa po nim totalnie, bo dla niego to jeszcze "tyyyyyyyyyyyyyle czasu" :wściekła/y:

Do góry