reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Nulini moj Ł tez zawsze ze mnie leje ze ja placze na filmie ;-)

A ja drina sobieskiego MANDARYNKA!!!! Aaaaaa !

Doggi superowo! U mnie dwie pralki robertowe sie susza ale beda prane jeszcze raz

reklama
Dzięki dziewczyny :) ale krzyż i odcinek piersiowy pęka :(

Agulqa_b ja stwierdziłam ze pier.dole nie robię :D one i tak były czyste zamknięte próżniowo wiec wyjęte pachnące wiec tylko odswiezylam puki mam na to jakie takie siły bo coś czuje ze w grudniu będzie niemoc bo już teraz coraz bardziej dolega :(

Doggi moje smierdzialy lumpem lub fajkami jak od tych znajomycn Ł. Teraz wypralam w naszym proszku i odplamiaczu a drugie pranko bedzie w bobasowym plynie ;-)

U mnie już dzidzousiowy płyn ale znając mnie jeszcze raz wsxysyko wypiore i wyprasuje no nie lubię ciuchów "pachnących" szafą :p na razie mam to gdzieś bo pięknie pachną dzidziusiem ale na początku stycznia pewnie znów będzie u mnie szał przygotowań :)

Dziewczyny nie to ze chce was nastraszyc ale do świąt 44dni :) cxy wy wiecie ze za 44dni juz będą jakieś maluszki z nami?! Jestem tego pewna :) a jak już jedno dziecko pójdzie to cały wór zaraz się wyspie :) matko to już tak blisko aż tańczyć się chce :)

Ostatnia edycja:
Doggi ja coś czuję, że jednym z tych maluszków będzie mój :p
Teraz widać jak ten czas zleciał..dopiero co jojczyłyśmy, że dopiero itd a tu już końcówka się zbliża...W drugim skrzydle mam oddział neonatologiczny i czasem słyszę takie płaczące maluszki...aż się serce kraja.
Qrde zastanawiam się czy mi miejsca nie zabraknie na małe ciuszki..hmmm

Elutka nie wykluczone ze twój maluszek będzie pierwszy ;) a nawet bardzo prawdopodobne ;) ja pewnie znów pod koniec będę i tylko się będę załamywać ze jeszcze nie mój czas :p niedawno obchodziłam.studniówkę a teraz 65 dni szał pał :)

wracając wczoraj z kina P pędzi i takie wertepy były i po chwili się opamiętał,że za bardzo mną rzuca ,na co mu odpowiedziałam,że jeszcze 5 tygodni i może mnie tak wozić,a on czemu 5,na co ja bo wtedy juz chcę rodzić :-p

A ja myślę, że pierwsi będą ostatnimi a ostatni pierwszymi hehehe ale jakby nie było już niedługo się zacznie :eek:

Doggi noooo kurcze nie odliczaj tak! Mi chyba za szybko czas zaczal leciec. Mam wrazeniw ze z niczym zdazyc nie moge :-(

Elutka ja dla mlodego mam tylko komode i MUSI sie tam zmiescic wszystko...

reklama
Agulqa_b, jak wszystkie wypakowane do szafki może być ciężko ale tylko bobas się pokaże to gwarantuje ci że momentami bedxie wiało pustkami bo wbrew pozorom przy takim maluszku brudzi się rach ciach ciach
Mi ten czas niby Sue dłuży ale jak tak liczę dni do.końca to stwierdzam że czas płynie nieubłaganie!! A już w ogóle w grudniu kit wie gdzie ten czas przeleci najpierw mikołaj, wigilia, syswester i tu nagle luty będzie i wszystkie panie wypakowane :)

Ostatnia edycja:
Do góry