reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Doggi ja potrafię spocić się w wannie, ale ja to lubię mega ciepłą wodę i jak trochę poleżę to mi zaraz pot po ryju leci:-D

Zaczyna mi być szkoda tego mojego chłopa.
Rano taki niezdarny był, wszystko mu z rąk leciało jak do pracy się szykował.
Później przez telefon z nim gadałam to słychać, że zmarnowany.
Może uda mu się wcześniej z pracy wyjść.
Eh, a jeszcze na zakupy będzie musiał jechać :p

reklama
Hey, ja tylko się przywitam. Na razie Was nie nadrobię bo jesteśmy w Gorzowie a mój panicz wymyślił sobie jeszcze chorowanie i wczorajszą noc i dzień gorączkował i wymiotował. Rozrywkę mam jak nic. Jutro wracamy, teściowa oczywiście z nami. Mam nadzieję, że nie będzie chciała długo u nas siedzieć. Pozdrawiam Was wszystkie :)))

Agulqa_b ja tam sama nagotuje bigosu, pierogów, sałatki itp :D
Jsk to z czym są Rogale?! Biały mak <3

Mommy ja tam ani porodu ano otoczki sir nie boję ja juz chcę żeby się zaczęło :)

Alecta ja nie mogę mieć za vorplrj wody bo mdleje (nawet bez ciąży) wiec prysznic w letniej wodzie :p a Spocilam się bo golilam całe ciało, czego nigdy nie robię równocześnie :p a wczoraj mnie naszło i normalnie spociłam się goląc :p

AZA a co ta tesciowa tak do was ujezdza???

Ja mam dziś kiepski dzień, Ola tez :/ spaliśmy do 8.20 a ja jakaś nie do życia ola tez jęczy ze zmęczona (ale spać oczywiście się nie położy bo dopiero co spala jął to moei) poza tym strasznie dziwne uczucie mam w brzuchu i krzyżu taki straszny ucisk niby boli niby nie sama nie wiem ale nie umiem normalnie usiąść bo wszystko mnie uwiera :/ 65dni to prawie nic

Doggi ja wczoraj miałam takie dziwne uczucie.
W krzyżu mnie niby bolało jak na okres, trochę też w podbrzuszu, ale jakby nie jakieś skurcze, bo brzuch normalnie miękki.

Za to wieczorem czułam jakby delikatne napieranie na szyjkę...
Albo Lila głowę po tatusiu po prostu odziedziczyła i mi tak ciąży :p

miłego poniedziałku,co to nim nie jest ;-) ja dziś spałam z Mikołajem,P poszedł do niego,od razu jestem bardziej wyspana :-D
Nulini ten film,nie jest jakimś arcydziełem,ale był śmieszny całe dialogi,bezbłędne zresztą należą do Pawła Domagały ,aktora drugoplanowego,ale bez niego film byłby dnem totalnym :-pmy się uśmialiśmy,a o to przecież chodzi,żeby się pośmiać ,bo to miała być rozrywka
pogoda do dupy,mam 2 pralki prania,marudze,że nie mam gdzie suszyć,może szybciej kupimy tą suszarkę ;-)
Aza ​zdrówka dla Konrada

Mommy ja ostatnio wcinalam paczka bo tak bardzo usmiechal sie do mnie ;-)

Alecta no kazdy gotuje po swojemu i oni jakos bez wyrazu dla mnie. I chodzilo mi wlasnie o to ze oni jako rodzina Ł ;-) No i kaszka manna na wigilie? Tylko tu sie z tym spotkalam :p

Nulini dzieki, tym bardziej sie ciesze ze zawsze Ł wygrywal a teraz dwa razy z rzedu ja ;-)

Alecta moj jest zdrowy i mu wszystko z rak lecialo. Ale mi go nie jest szkoda tylko sie wkurzam bo wstawal przed 7, nie zamknal mi drzwi tylko rzucal i trzaskal wszystkim i mnie obudzil

Aza zdrooowka dla mlodego

Doggi u nas w kaliszu tego nie bylo, a w poznaniu chyba tylko raz je jadlam ;-) nie mieszkalam tam zbyt dlugo wiec mysle ze jestem usprawiedliwiona ze nie wiem ;-)
Ja nie umiem gotowac, poza tym akurat moj tatus gotuje moim zdaniem najlepiej na swiecie ;-)

Ja spalam teraz do 9.30 ciesze siw ze udalo mi sie usnac. No i szlam spac ok1 ... wiec te 8h to taki starndard dla mnie ;-)

Eh, ja muszę ciemne rzeczy wyprać, a wcześniej wziąć się za prasowanie Lilkowych ciuszków, bo mi suszarkę zajmują, ale taaaaaaak mi się nie chce :p

Agulqa ja z kaszka manna w wigilię też się teraz tylko u Twojej teściowej spotkałam :p
U nas nigdy tego nie było.

alecta, już wymiękasz! Twarda miałaś być! Pamiętaj cały czas, jak mąż Cię potraktował przy Twojej chorobie ;-)

AZA, jeeeej, Ty to masz z tą teściową :-D

reklama
Nulini tylko wiesz ja następnego dnia byłam już ok, a ten dalej ma stan agonalny, a zazwyczaj to on szybciej do siebie dochodził.
Nie zmienia to faktu, że na zakupy i tak sam pojedzie:-D

Do góry