reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

jeżyk, tak, cały listopad co weekend :tak: A wczorajsza impreza to raczej kolacja na siedząco :-D

bada, udanej randki!!!

alecta, zazdroszczę ciąży u męża!!! Mojemu by się przydało tak z tydzień pocierpieć! :wściekła/y:

Doggi,
matko, jak Ty czujesz pozycję Stacha??? Ja tam nie wiem, gdzie Młody co ma, bo z każdej strony naparza identycznie...

Łoooo, dzisiaj gorzej, nogi mi w dupę włażą, ale też więcej z dziewczynami łaziłam...
Czas na szczęście szybko zleciał dzięki Audiobookom
wink2.gif.pagespeed.ce.fmosKM3Vqe.gif

A w galerii otworzyli nowy sklep z zabawkami i z okazji otwarcia -20% na wszystkie zabawki, więc stwierdziłam, że "zaszaleję" i kupiłam Młodej takie dwie laleczki z Playmobil w pudełeczku, z deskorolką i hulajnogą.
Do tego gratis dostałam jeszcze jedną laleczkę Playmobil - wróżkę z różdżką i skrzydełkami.
Nie jestem w stanie opisać radości Młodej, usnąć biedna z wrażenia nie mogła, przez godzinę tylko się bawiła, w nosie mając nawet dobranockę, a teraz śpi z laleczkami.
I niech mi ktoś powie, że dziecko jest wymagające - tyle szczęścia za 12zł
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif

reklama
Doggi no ja wlasnie w pierwszej ciazy balam sie sn ale pozniej juz nie mialam wyboru, ale bol fizyczny byl do zniesienia, teraz boje sie cc:-\ panikara chyba jestem:-) ale w sumie teraz tez nie mam wyboru przed cc

Heh a mi to na.prawdę jest obojętne :p
Nie boje się w ogóle tego porodu (przynajmniej na razie hihi).
Jeśli Lilia stwierdzi, że czas wyjść i nie zdążą z cc to nie będę rozpaczać, ale jak będzie miało być cc to też spoko.
Ja już patrzę na to pod pojęciem WOLNOŚCI dla mojego ciała :p

Ja sie nie moge doczekac jak tatus przywiezie pyszny bigosik, pierogi z grzybami i zupe grzybowa ;-) mniami
Tesciowa zupelnie inaczej gotuje, oni w ogole inne rzeczy tu na kujawach maja na swieta i ta kuchnia jakas taka dla mnie bez wyrazu ;-)

Alecta mam nadzieje ze jutro skoncze. Dzis juz nie robie bo znajomi maja wpasc na cashflow ;-) ale oczywiscie pochwale sie jak zfobie calosc ;-)

Mommy tak, planuje je przyczepic dp sciany nad lozeczkiem ;-)

Alecta marcinki w wielkopolsce to rogale marcinskie. Takie wielki sama nie wiem z czym sa ;-) glownie w poznaniu to dziala ale wczoraj widzialam tez w inie w cukierni ;-)

Kurde w ogole net nam dzis chodzi jakby chcial a nie mogl stad teraz moje wypociny z popoludnia, juz nieaktualne bo kazdy wie to co marcinki :p

Ale mnie dzis Robson po piczce szmera :p

Mam dobry humor bo wygralam w cashflow, hihi ;-)

Bada tez zawsze sie ciesze jak w weekend nie mam czasu bo kazdy rodzina zajety i mniej stron ;-)

Nulini super ze mloda tak zadowolona! Rewelka widziec taka radosc dziecka :-)

Agulqa jakbym wiedziała , że już dzisiaj są to bym chyba kupiła :-D Chociaż nie ma to jak w ten jeden dzień je jeść. Tak samo pączki jem tylko w tłusty czwartek :D Pierogi z grzybami i kapucha, kapuche z grzybami albo z grochem tylko na święta Bożego narodzenia :-D Taka większa radość z tego ;-)

Ja już pisałam w jednym wątku , że nie tyle boję się bólu porodu bo trzeba i da się to przeżyć ale boję się tej całej otoczki. Że a co jak będzie rozwarcie a nie będzie skurczy albo na odwrót? Wiadomo, masaż szyjki, oksy ale już są jakieś przeszkody. A co jak się pępowiną mały owinie (tfu tfu) albo będę się męczyła w pip czasu a i tak cc się skończy :angry: To już wolałabym cc od razu mieć no ale tego się nie da przewidzieć....

Ja sie nie moge doczekac jak tatus przywiezie pyszny bigosik, pierogi z grzybami i zupe grzybowa ;-) mniami
Tesciowa zupelnie inaczej gotuje, oni w ogole inne rzeczy tu na kujawach maja na swieta i ta kuchnia jakas taka dla mnie bez wyrazu ;-)

Wypraszam sobie :p
To chyba teściowa ma takie podejście do gotowania :p
U nas zawsze wszystko doprawione musiało być.
Eh zjadłabym sobie pierogi z kapustą mojej babci, mi takie nigdy nie wychodzą :-/

No i i nas na święta zawsze była grzybowa/barszcz, pierogi, ryba po grecku, ryba smażona, sałatki, bigos, śledzie aaaaaaaaaaa ja chcę już święta :-D

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny ;-)
Czasem chyba człowiek potrzebuje kopa w tyłek na poprawę humoru, dzisiaj znowu samopoczucie kiepskie. Jeszcze cukier na czczo 96 :-(

reklama
poszliśmy na "Dzień dobry kocham Cię" nie bardzo chcieliśmy iść na polski film,bo zwykle są słabe,ale ten nie był najgorszy,taki śmiechowy :-)

Hehe, a dziś rano widziałam wpis Chajzera na Fejsie, ze takie gów.no, że po 20 minutach wyszedł z kina :-D

Mommy, też chciałam iść na Zaginioną Dziewczynę, ale chyba na kino już nie mam szans przez najbliższe miesiące :baffled:

alecta, ja też się porodu nie boję, już bym chciała być po...

agulqa, gratuluję wygranej :-D

Doggi, ja tak umiem w lato :-D

Do góry