reklama
McPearl sezon wkur.wiania przez matki uważam za rozpoczęty :-)
Chociaż ja bym swojej powiedziała, że z ust mi to wyjęła
Wzięłam długą ciepłą kąpiel i od razu mi lepiej.
Z Nikoli mi się śmiać chce, bo się wystroiła jakby na jakąś impreze szła i nawet kazała sobie kitke zrobić gdzie zazwyczaj musze ją gonić żeby ja uczesać.
Może ma jakąś potajemną randkę
Chociaż ja bym swojej powiedziała, że z ust mi to wyjęła
Wzięłam długą ciepłą kąpiel i od razu mi lepiej.
Z Nikoli mi się śmiać chce, bo się wystroiła jakby na jakąś impreze szła i nawet kazała sobie kitke zrobić gdzie zazwyczaj musze ją gonić żeby ja uczesać.
Może ma jakąś potajemną randkę
agulqa_b
Fanka BB :)
Doggi alecta u mnke tez odbija sie Robertowi
Alecta na bank hormony. Ja mam ochote momentami zabic Ł a za chwile chce mi ske tulic
Mcpearl niezle... szlag by mnie trafil chyba...
Lol pomyslowe wasze cory. Moj syn pewnie nie bedzie chcial na disco z matka chodzic
Alecta na bank hormony. Ja mam ochote momentami zabic Ł a za chwile chce mi ske tulic
Mcpearl niezle... szlag by mnie trafil chyba...
Lol pomyslowe wasze cory. Moj syn pewnie nie bedzie chcial na disco z matka chodzic
Doggi moja ma stałą miłość z przedszkola.
Od samego początku są w sobie zakochani czyli już ze 3 lata będzie i ona ciągle mówi, że jak będzie duża to ślub z Przemkiem weźmie
Tylko tatuś średnio zadowolony, bo mówi, że takiemu młodemu jeszcze teczki założyć nie może, ale ma go cały czas na oku
Od samego początku są w sobie zakochani czyli już ze 3 lata będzie i ona ciągle mówi, że jak będzie duża to ślub z Przemkiem weźmie
Tylko tatuś średnio zadowolony, bo mówi, że takiemu młodemu jeszcze teczki założyć nie może, ale ma go cały czas na oku
Alecta hahahaha u nas to samo ola ma Antosia i jest w nim śmiertelnie zakochana, Antoś to tatuś jej dzieci i ostatnio zaprosiła go na noc.... Oczywiście nie przyszedł bo to się oni między sobą tylko umówili ale T załamany już i ma depresję i pyta "tatusia chcesz zamienić na jakiegoś chloptasia" a Ola "ty spisz z mamusią moją i ci nie wspominam tego" i koniec tematu
reklama