reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Lilka na razie jest grzeczna.
Chociaż dzisiaj ciężko mi usiąść w jakiejś wygodnej pozycji, bo mam wrażenie, że ona już z 10 kg waży tak mi się ciężko oddycha.

Doggi , Alecta - może sie Wam zrobi lepiej jak Wam powiem że byłam 3 razy na kibelku, 3 zaparcia i hemoroidy wybuchły nie mogę nic robić siedzieć leżeć taki ból drętwienie nóg........ mam dośc do tego dziecko ledwo czuje stoję i ryczę

Karpanna współczuję Ci z tymi hemoroidami.
Nigdy nie miałam więc nie wiem co to za ból i szczerze mam nadzieję, że nigdy się o tym nie przekonam.

Jeny jakiś taki dziwny ten dzień.
Wstałam 2 godziny później niż zwykle i nie potrafię się odnaleźć.
Nie jestem przyzwyczajona do takiego luksusu :p

Doggi- Olka to mistrzyni riposty :D

Karpanna- wspolczuje i nie wiem jak pomóc, nigdy nie miałam. Rozumiem że tych maści na hemoroidy to w ciąży nie można.

Nulini- mam nadzieje że Ci szybko mija.

Mcpearl- ja odpowiadalam mamie zawsze parę słow, bo na poczatku tez próbowała się wtrącać. Teraz już nie, tylko grzecznie pyta czy mi się podoba bo chciałaby to kupić dzieciakom :D także olej to.

My już w domku. Spaghetti szybko zrobilam, teraz lexymy i trochę odpoczywamy, a potem farbowanko.
Na meczu super, cztery wygrane, jeden remis. Kacper strzelił 5 goli :)

reklama
Karpanna o matko, biedna jesteś z tymi hemoroidami :/

Agulqa_b to mnie stopy w sumie nie ale biodra, uda i kolana czuje jakby ktoś siedział i je zaciskal jakimś urządzeniem

Alecta bo wstalas 2h później, tez tak mam ze jak śpię dłużej niż zwykle to potem chodzę jak taki nieogar cały dzień

Jezyk brawa dla Kacpra! Zdolna bestia :)

A my z T poszliśmy na "romantyczny" obiad do miódmaliny :) T klasycznie wziął kaczkę z kluskami (pyyyszna była) a ja zrazy tez z kluskami i modra kapustą mimo że głodna nie byłam zjadłam prawie wszystko i znów Stachu będzie ulewal :p

Do góry