Bez kitu, uwsteczniamy się jeszcze brakuje nietrzymanie moczu nie chce cię straszyć, ale ostatnio panuje moda na cc po 39tc a jeszcze niedawno robili 2tyg przed terminem bo moja kol q zgc dwa lata temu miała właśnie 2 tyg przed a teraz mi gin mówił ze po 39tc a u tej mojej koleżanki powód cc był też przez złe położenie i bez możliwości obrotu bo macica jakaś taka była że nie dałoby rady (jakaś przegroda jakby cxy coś)
A wiecie jak ten mój ciekawie siedzi w brzuchu? To jest dla mnie kombinator...
Jak jest brzuch to głowa jest po lewej stronie pod żebrami, siedzi bokiem pokazując profil, kręgosłup idzie maxymalnie po lewej stronie brzucha, pupa siedzi prawie na lewym biodrze, a nóżki? Wyprostowane ze czuje je po prawej stronie i rączki kolo pępka generalnie to wygląda ciekawie i jestem ciekawa co mu przyszło do głowy żeby w taki sposób się ułożyć
A wiecie jak ten mój ciekawie siedzi w brzuchu? To jest dla mnie kombinator...
Jak jest brzuch to głowa jest po lewej stronie pod żebrami, siedzi bokiem pokazując profil, kręgosłup idzie maxymalnie po lewej stronie brzucha, pupa siedzi prawie na lewym biodrze, a nóżki? Wyprostowane ze czuje je po prawej stronie i rączki kolo pępka generalnie to wygląda ciekawie i jestem ciekawa co mu przyszło do głowy żeby w taki sposób się ułożyć