reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

hej!

LayDeek, to zmienia postać rzeczy (z umową) :dry:

Tasia, ja nawet nie wiedziała, że jest taki sklep Mrówka, ale wczoraj wieczorem oglądałam tvn player i była właśnie reklama tego sklepu :-D

alecta, też miałam porąbany sen. pół nocy mi się wózek śnił, że jakaś babka, od której miałam odkupić dała potestować, a on taki dziurawy był i w ogóle :szok:. a potem jakieś krwawienie :wściekła/y::wściekła/y:. ale to wszystko przez te głupie seriale. bo oglądałam wczoraj Przyjaciółki i tam znowu taki idiotyczny wątek! sepsa u małej dziewczynki, którą złapała w ciągu jednego dnia i już prawie umierała i jeszcze, że w PL leku na to nie ma!!! nosz kur.wa! mało nam przykrych tematów w życiu codziennym?! jeszcze w serialach, które ogląda się dla odmóżdżenia muszą byc takie poj.ebane sprawy?! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

jezyk, otworzymy pierogarnię :-)

reklama
Sprite to mi się śnił taki cygan, który dawno temu się za mną uganial jak jeszcze w LO byłam, że mnie gdzieś zobaczył i nagle chciał się z żoną rozwodzić i ze mną żenić, ale ja mu zaczęłam tłumaczyć, że nic z tego, bo ja mam męża i dzieci i męża nigdy nie zostawię :p

Agulqa_b Hahaha chol.era mogłam anonima wysłać :p

Alecta Aaaaa zapomniałam sera na leniwe kupić ;(

Jenn ja dopiero wysypialam się jak Ola się urodziła (taki śpioch z niej był)

Bada powodzenia u dentysty

My z Ł poszlismy spac po 00 i obudzilismy sie uwaga o 9.15.Ł wywalil z lozka conajmniej jakby 10.30 byla, a na 11 musi byc w inie.

No i snilo mi sie ze ostro krwawilam a w szpitalu tyyyyyyyle ludzi na ip bylo i nikt nie mial czasu mnie przyjac

Elutka zobacz jaki ful serwis ;-)

Bada haha :-D moj to by chyba mi ta szafe ma glowie rozbil jakbym zaczela marudzic ;-)

Nulini czyli lump jednak wygral ;-)

Sprite u mnie w kaliszu kiedys mrowa to byl odziezowy, ale o mrowce budowlanej nie slyszalam ;-)

Pogoda okropna. Deszcz padal cala noc i nadal leje. I to leje a nie pada :-\ szaro i brzydko. Chyba nic dzis nie robie ;-)

Oj, mi też się dzisiaj okropny sen śnił. Co prawda niuniua jakoś tak się urodziła bezboleśnie ale jak zobaczyłam swoje piersi to jakaś porażka. Miały straszną infekcję, leciała z nich krew, młoda nie chciała jeść i się martwiłam bo wcale nie budziła się na jedzenie.

Też byłam wczoraj w lumpku i szukałam kombinezonu. Był jeden co mi się podobał ale raczej za duży. Babka mówiła, że mam przyjść za tydzień w pon to może coś dowiezie...ale za to młodemu kupiłam fajny sweterek Rebel granatowy. W sam raz do dzisiejszej koszuli na apel w przedszkolu.

U nas dziś nie pada, co nie zmienia faktu, że leń mnie dopadł.

Jak Franek ze spaniem Wda się w Kacpra to pójdę sobie w łeb strzelić ;)

Mi nic się nie śni.

Alecta- odpisalas mi na przepisach? Bo dopiero idę tam zagladac. :D

Ja tez do ikei sie wybieram ale za tydz, rowniez po szafę dla mlodego :)

Ale macie sny! Mi sie nie sni nic ostatnio, moze to i dobrze :p

Jenn pochwal sie pozniej co widzialas w wozkach. Ja dalej nie wiem ktory wybrać.

Mialam robic pierogi ale stanelo na lososiu bo do biedry sie wybralam. Zrobie ruskie za tydz jak Jas do zlobka juz pojdzie

reklama
Jeżyk już Ci odpisałam, bo wcześniej mi jakoś umknął Twoj post :p

Kurde od wczoraj mnie szyja boli tak jakbym źle spała czy cuś tylko, że od tej szyi boli mnie też głowa.
Posmarowałam Aromatolem, ale nic nie daje, a zapomniałam wczoraj staremu powiedzieć żeby mi apap kupił :/
Muszę zobaczyć czy dzieciaki mają jeszcze paracetamol w syropie to sobie łyknę, bo nie wytrzymam.

Do góry