reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Witam z rana :-) ja od 6 nie śpię ;-) i leżę sobie pod ktg słuchając serduszka Kubusia :-)
LayDeek przecież wszystkie będziemy mieć aniołki ;-)
Mnie też w nocy zgaga obudziła. ..
Jenn daj znać jaki wózek wybrałaś :-)

Jak Lilka za Tymkiem się wrodzi to ja narzekać nie będę :p
Ł zawsze mi go do cycka podawał, młody zjadł i spał dalej.
No i nie wisiał na cycu w nocy długo tylko raz dwa i do łóżeczka :p

No my już po śniadaniu, pije teraz kawkę, a dzieci jak na razie się bawią :-)

LayDeek no raczej:-) ja strasznie lubiłam karmić piersią i nie mogę się doczekać ;-) mimo zmęczenia zawsze jakoś pozytywnie patrzylam na wszystkie niedogodności, uroki macierzyństwa :-)

miłego dnia :happy2:
Elutka to jednak plus pobytu w szpitalu,serduszka posłuchać :-)

My wczoraj składaliśmy szafę,jeszcze nie skończona ale jest (i okropnie mi zagraciła pokój,ale nic nie mówię ,bo mężu mnie przeklnie :-D)

zaraz jadę do dentysty :-:)-(

Hejka i miłego piątku! :-)

Ja się zbieram (z ogonem :confused2: ) badania zrobić... Ale mi się nie chce...

reklama
U nas też dzisiaj w lumpie dostawa u miałam iść, ale uziemiona jestem :-(
Szkoda mi Niksona, bo ma taki ochydny antybiotyk, a dzielnie go pije i popija hektolitrami soku.
I w ogóle ona jak chora to taka kochana jest heh

Do góry