reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
Hej ja w wannie jak zwykle was nadrabiam chwila przerwy i jeszcze za te pierogi musze się wziąć :-o i tak ciasta nie zrobiłam bo kurde papieru nie kupiłam a nie chce juz mi się iść :-/
Sprite a jak tam Twoje pierogi?
Nulini ja też teraz nic z ubrań nie kupuje we wszystkim głupio wyglądam dobrze ze U Tosi nie trzeba antybiotyku
Bada fajnie ze za free ząb zrobiony
Ewi to miałas farta z tą kurtka
Sprite a jak tam Twoje pierogi?
Nulini ja też teraz nic z ubrań nie kupuje we wszystkim głupio wyglądam dobrze ze U Tosi nie trzeba antybiotyku
Bada fajnie ze za free ząb zrobiony
Ewi to miałas farta z tą kurtka
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Doggi, Pulmicort ;-) Ale my już kiedyś miałyśmy Berodual i było ok
bada m.
Fanka BB :)
to nasza pediatra zaleca nam tak 2 ml mucosolvanu,10-20 kropli berodualu i 2 ml soli fizjologicznej
A ja dzisiaj mam z du.py dzień.
Od rana boli mnie głowa i szyja z tyłu, skurcze mnie co chwila łapią.
Na szczęście na dzieciaki nie mogę narzekać.
Chociaż Nikola gra w gry na laptopie i co 2 minuty jest "mamo coś mi się wcisnęło".
Miałam robić dalej kocyk, ale od rana udało mi się tylko 1 rządek dorobić heh
Od rana boli mnie głowa i szyja z tyłu, skurcze mnie co chwila łapią.
Na szczęście na dzieciaki nie mogę narzekać.
Chociaż Nikola gra w gry na laptopie i co 2 minuty jest "mamo coś mi się wcisnęło".
Miałam robić dalej kocyk, ale od rana udało mi się tylko 1 rządek dorobić heh
Marcioszek
Dziewczyny macie może jakiś pomysł na prezent na 18-stkę? W przyszłym miesiącu idziemy do kuzynki mojego, a my nie dość, że budżet bardzo ograniczony to pomysłów brak
agulqa_b
Sylwi nam babka teraz na szkole rodzenia mowil ze ten gaz to wcale nie rozwesela tylko niby my sprawiac ze wszysgko tam na dole sie rozluznia
Marcioszek ja nie pomoge. Sama juz nie pamieyam co dostawqlam
Marcioszek ja nie pomoge. Sama juz nie pamieyam co dostawqlam
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Marcioszek nie mam pojęcia, a czym się kuzynka interesuje?
Z tych znieczulających metod to tens może być ciekawy, jakieś impulsy wysyła, czy tam prądem kopie w miejscu bólu, może na krzyżowe byłby fajny Ale nie miałam to nie wiem.
Z tych znieczulających metod to tens może być ciekawy, jakieś impulsy wysyła, czy tam prądem kopie w miejscu bólu, może na krzyżowe byłby fajny Ale nie miałam to nie wiem.
reklama