reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Doggi tak jak Ty wczesniej do mnie
Tasia nic nie mow. W inie nie ma sphinxa nawet
My tez ikei nie mamy, ale teraz to dobrze bo bym byla smutna ze nie mam kasy aby wydac
Tasia nic nie mow. W inie nie ma sphinxa nawet
My tez ikei nie mamy, ale teraz to dobrze bo bym byla smutna ze nie mam kasy aby wydac
agulqa_b
Jak to nie, moj Ł ostatnio listonoszowi podpisywal odbior listu poleconego od Dagmary ***** i otwieram koperte, patrze a tam ....
ZGAGA!
wali mnie na mozg. Sorry ;-)
ZGAGA!
wali mnie na mozg. Sorry ;-)
LayDeek właśnie takie podejście pracodawcy mnie strasznie wkurza...
Ja do Ikei mam jakieś 300 km, najbliższa w Krakowie buuu
A tak w ogóle to wstawać szkoda dnia hihi.
Mój synuś obudził mnie przed 6, bo biedny nie mógł znaleźć swojej pieluszki i teraz on nadal śpi, a ja mam gały jak 5 zł.
A taki miałam głupi sen....o dżizas....
Ja do Ikei mam jakieś 300 km, najbliższa w Krakowie buuu
A tak w ogóle to wstawać szkoda dnia hihi.
Mój synuś obudził mnie przed 6, bo biedny nie mógł znaleźć swojej pieluszki i teraz on nadal śpi, a ja mam gały jak 5 zł.
A taki miałam głupi sen....o dżizas....
reklama
jenn200818
Udanego dnia wszystkim życzę, zarówno tym jeszcze pracującym jak i leniącym się :-) Ja dzisiaj jadę sobie pooglądać wózki, może uda się już jakiś wybrać a potem to już tylko się zamówi i mały będzie miał swój magiczny pojazd.
Jak zwykle obudziłam się przed 7.. dlaczego nie mogę pospać do 9? Teraz powinnyśmy się wysypiać a nie budzić się tak wcześnie. Jeszcze pogoda za oknem przygnębiająca :-(
Jak zwykle obudziłam się przed 7.. dlaczego nie mogę pospać do 9? Teraz powinnyśmy się wysypiać a nie budzić się tak wcześnie. Jeszcze pogoda za oknem przygnębiająca :-(