reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Ja wale, co za prorodzinne panstwo. Zal.
LayDeek, a u Ciebie nie ma zasiłku przez rok?
Bo ja właśnie przez rok miałam i przez pierwsze 3 miesiące jest jakaś wieksza kwota, a później obniżają.
Skoro żałują to nie mogą podpisać z Tobą umowy czy jakiegoś porozumienia jako przywrócenie do pracy?
Agulqa, a w ogóle szkoda gadać...
Taka to wielka pomoc dla rodzin, że aż rzygać się chce.
Ciekawa jestem zmiany w ulgach podatkowych wprowadzą, niby już mają od tego roku rozliczeniowego obowiązywać...
Doggi no szybko... Od rana mu o tym mówiłam...
Bo ja właśnie przez rok miałam i przez pierwsze 3 miesiące jest jakaś wieksza kwota, a później obniżają.
Skoro żałują to nie mogą podpisać z Tobą umowy czy jakiegoś porozumienia jako przywrócenie do pracy?
Agulqa, a w ogóle szkoda gadać...
Taka to wielka pomoc dla rodzin, że aż rzygać się chce.
Ciekawa jestem zmiany w ulgach podatkowych wprowadzą, niby już mają od tego roku rozliczeniowego obowiązywać...
Doggi no szybko... Od rana mu o tym mówiłam...
Ostatnia edycja:
Eh Doggi widać takie typy.
Czasem to jakbym kopa w du.pe zasadziła to od razu by poleciał :-/
Z Tymka mam zwałe, bo ogląda krótkie filmiki z Minionkami i zaciesza do monitora
LayDeek, a czemu masz.się nie łapać?
Wszystko zależy od procentu bezrobocia w Twoim mieście, bo wiem, że nie wszędzie jest rok.
U mnie np jest bardzo duże bezrobocie o dlatego jest rok właśnie
Czasem to jakbym kopa w du.pe zasadziła to od razu by poleciał :-/
Z Tymka mam zwałe, bo ogląda krótkie filmiki z Minionkami i zaciesza do monitora
LayDeek, a czemu masz.się nie łapać?
Wszystko zależy od procentu bezrobocia w Twoim mieście, bo wiem, że nie wszędzie jest rok.
U mnie np jest bardzo duże bezrobocie o dlatego jest rok właśnie
Podejde do up któregoś dnia i zapytam. Mam do niego 3 min drogi :-)
Moja mała od wczoraj tak szaleje w brzuchu, że sama nie wiem co jej jest
I bardzo boli mnie nisko po prawej stronie. Z bólu nie mogę nawet stanąć na prawej nodze. Nie mam pojęcia co to jest. Czy to bolą tak zrosty po wyrostku??
Moja mała od wczoraj tak szaleje w brzuchu, że sama nie wiem co jej jest
I bardzo boli mnie nisko po prawej stronie. Z bólu nie mogę nawet stanąć na prawej nodze. Nie mam pojęcia co to jest. Czy to bolą tak zrosty po wyrostku??
Dziewczyny jeśli chodzi o ZUS to komputer "losuje" adres. Także może paść na leydeek co miesiąc, a na inną w ogóle. Ja w ciąży z Cypkiem byłam zarejestrowana w UP i po porodzie był dla mnie szok bo dostawalam od nich macierzyński.
reklama