reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Bada zdrówka dla Alicji! Jsk byłam taka tycia jak ona tez miałam zapalenie płuc (urodziłam się w czerwcu!!) i codziennie przychodziła pielęgniarka dać mi zastrzyk w tyłek i moja mana mówi ze ja jako kruszynka (malutka byłam 52cm i 3030g) jak widziała jak ta piguła zbliża się z tą wielka igłą do mnie toyota uciekała po 3ech dniach juz nie mieli gdzie kluc (miałam rano i wieczorem) rodzice mówią że ja jak to ja humorek miałam i ciekawska jak zdrowe dziecko ale traume mieli straszną

Bada biedna Alicja.
Moja Nikola miała zapalenie płuc jak miała niecałe 2 miesiące i tydzień w szpitalu leżałyśmy więc wiem jaki to stres.
Niech wraca szybko do zdrowia.
Stary działa mi dzisiaj na nerwy :/
Mówię mu od rana, że potrzebuje płyn do prania to teraz poszedł spać...
Aaaaaaaa:wściekła/y:

Bada współczucia dla Alicji i jej mamy (taty też ale mniej;-)) Ja z Domi wylądowałam w szpitalu jak miała 4 dni, bo dopiero wtedy wyszło wrodzone zapalenie płuc. Stres i bezsilność ogromna.

Tasie - a skąd się bierze wrodzone zapalenie płuc u dziecka??

Prasowałam ,prałam i znów prasowałam a teraz tak mnie wszystko boli że nie mogę się ruszyć z kanapy.

dzięki dziewczyny,przekaże :happy2:
pogoda taka do dupy od 7 rano do teraz mrok,szok tylko spać się chce :tak:
i zginął mi jeden pajac,nie ma i już miałam go latem w rękach,z myślą,że jedzie ze mną do szpitala i 3 mam,a tego jednego brak,jak to możliwe ? ja nawet skarpet nigdy nie gubię,zawsze mam do pary :-p

Ja też miałam zapalenie płuc jako niemowlak.

"Chwaliłam" się Wam już, że miałam kolejny najazd ZUS w domu? Juz druga kontrola w tej ciąży. Do tego kontrola dokumentacji medycznej. No naprawdę nie mają się kogo czepiać!!!

"Chwaliłam" się Wam już, że miałam kolejny najazd ZUS w domu? Juz druga kontrola w tej ciąży. Do tego kontrola dokumentacji medycznej. No naprawdę nie mają się kogo czepiać!!!

NO NIE ŻARTUJ!!! A oni Ci się jakoś tłumaczą, czemu akurat na Ciebie się uwzięli??? I jak wygląda kontrola dokumentacji, jak na np. nic w domu nie mam, wszystko u gina???

reklama
LayDeeK to im musiałaś wpaść w oko ;) se upatrzyli ciebie. A dokumentacja medyczna chyba jest "tajna" oni nie mogą se tak ooooo zaglądać do twojej karty co ci jest a co nie.

Do góry