reklama
Bada zdrówka dla Alicji! Jsk byłam taka tycia jak ona tez miałam zapalenie płuc (urodziłam się w czerwcu!!) i codziennie przychodziła pielęgniarka dać mi zastrzyk w tyłek i moja mana mówi ze ja jako kruszynka (malutka byłam 52cm i 3030g) jak widziała jak ta piguła zbliża się z tą wielka igłą do mnie toyota uciekała po 3ech dniach juz nie mieli gdzie kluc (miałam rano i wieczorem) rodzice mówią że ja jak to ja humorek miałam i ciekawska jak zdrowe dziecko ale traume mieli straszną
Bada biedna Alicja.
Moja Nikola miała zapalenie płuc jak miała niecałe 2 miesiące i tydzień w szpitalu leżałyśmy więc wiem jaki to stres.
Niech wraca szybko do zdrowia.
Stary działa mi dzisiaj na nerwy :/
Mówię mu od rana, że potrzebuje płyn do prania to teraz poszedł spać...
Aaaaaaaa
Moja Nikola miała zapalenie płuc jak miała niecałe 2 miesiące i tydzień w szpitalu leżałyśmy więc wiem jaki to stres.
Niech wraca szybko do zdrowia.
Stary działa mi dzisiaj na nerwy :/
Mówię mu od rana, że potrzebuje płyn do prania to teraz poszedł spać...
Aaaaaaaa
bada m.
Fanka BB :)
dzięki dziewczyny,przekaże
pogoda taka do dupy od 7 rano do teraz mrok,szok tylko spać się chce
i zginął mi jeden pajac,nie ma i już miałam go latem w rękach,z myślą,że jedzie ze mną do szpitala i 3 mam,a tego jednego brak,jak to możliwe ? ja nawet skarpet nigdy nie gubię,zawsze mam do pary
pogoda taka do dupy od 7 rano do teraz mrok,szok tylko spać się chce
i zginął mi jeden pajac,nie ma i już miałam go latem w rękach,z myślą,że jedzie ze mną do szpitala i 3 mam,a tego jednego brak,jak to możliwe ? ja nawet skarpet nigdy nie gubię,zawsze mam do pary
kasiekz
Fanka BB :)
Biedactwo. Ja tez mialam zapalenie pluc w wieku 2mies.i wylądowalam w szpitalu. Szybkiego dla niej powrotu do zdrowka!
Ja też miałam zapalenie płuc jako niemowlak.
"Chwaliłam" się Wam już, że miałam kolejny najazd ZUS w domu? Juz druga kontrola w tej ciąży. Do tego kontrola dokumentacji medycznej. No naprawdę nie mają się kogo czepiać!!!
"Chwaliłam" się Wam już, że miałam kolejny najazd ZUS w domu? Juz druga kontrola w tej ciąży. Do tego kontrola dokumentacji medycznej. No naprawdę nie mają się kogo czepiać!!!
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
NO NIE ŻARTUJ!!! A oni Ci się jakoś tłumaczą, czemu akurat na Ciebie się uwzięli??? I jak wygląda kontrola dokumentacji, jak na np. nic w domu nie mam, wszystko u gina???
reklama