reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Laydeek ooo i co Ty na to?;-)

Alecta nic nie mow. Jzkies smieszne becikowe dadza i koniec pomocy
A z tymi ulgami to nawet nie wiem o co kaman...

Laydeek to mnie pobolewa z lewej z kolei. Jak wstaje to kluje

Ł zamiotl podlogi i umyl ale co sie nasluchalam to dziekuje

reklama
Ufffffffff zrobiłam młodemu czapkę na szydełku - mój pierwszy raz :-D Chyba będę musiała zrobić drugą, jakby chciał mieć większą głowę przypadkiem, bo ta to po naciągnięciu na 36 cm. Zmęczyłam się i zajadamy kopytka z cukrem :-D

Doggi i jak tam zapisywanie? Ja muszę ciśnienie mierzyć, mniej upierdliwe bo tylko 3x dziennie;-)

Megami ciśnienie ja zapisuje juz od września ;)
Ruchy zapisane choć tak naprawdę zapisuje się tylko 10ty który się poczuje jsk będzie 10 w ciągu dnia to już koniec liczenia ale gin powiedział żeby zaczynać liczyć dopiero kolo 15-21 i przynajmniej 1 musi być taki zdecydowanie mocniejszy id innych jak nie będzie takiego to na ktg jechać.

Pochwal Sue czapka!

Megami poka poka! :-D

Mój kocyk jak na razie wygląda tak

Załączniki

• 1415297872902.jpg
    1415297872902.jpg
    59,4 KB · Wyświetleń: 32
Laski nie wiecie gdzie m8ge kupic szablon malarski z jakims dzieciecym wzorem? Nie chce tych naklejek zeby z farba nie zeszly no i nie chce szablonu jednorazowego jakie to na allegro oferuja

Mi cisnienie sprawdza co 2tyg.ale zawsze mam niskie moze dlatego nie musze sprawdzac codziennie. Ruchow nie musze liczyc. Pyta tylko czy są, z jakim natezeniem i czy w roznych porach dnia. Nic wiecej. I dobrze bo ja haotyczna i niedbalska:p

Agulqa na allegro. Wpisz szablon a potem juz podkategoriami do 'pokoj dziecka'.

laydeek zrosty czulam krotko. Tylko jak brzuch zacząl sie rozciągac ok.15-20tc. Potem juz nie. Moze dziecko w cos cie uciska i tam cie boli? Albo tzw.kolka jelitowa ale ona w ciazy zazwyczaj w okolicach pepka. Lub po prostu macica.

Ostatnia edycja:
LayDeek, średnio ciekawie z tą umową :baffled:. u mnie w dziale laska też zaszła w ciąże dwa miesiące przed zakończeniem jej umowy, więc w ostatnim dniu pracy była chyba w 8 czy 9 tygodniu dopiero. dostała info z kadr, że niestety nie przedłużą jej umowy. poszła do prezesa, powiedziała, że jest w ciąży i facet okazał się człowiekiem, bo zgodził się na przedłużenie do dnia porodu i nawet pracować pozwolił (w sensie, że ona powiedziała, że może od razu na L4 iść, żeby to firma nie musiała jej płacić). szkoda, że Tobie tak się nie udało :-(

wzięłam się za zakupy szpitalne i wyprawkowe, ale póki co wszystko w koszyku leży. jakoś nie wiem, czy to już wszystko, czy czegoś nie brakuje w tych zakupach. zamiast o tym, to myślę o prezencikach do kalendarza adwentowego dla młodego (który zreszta muszę zrobić, ale jest dobrze, bo już mam 12 pudelek po zapałkach hahahha) :zawstydzona/y:

reklama
Padam na pysk :baffled: zakupy już mnie mega wymęczyły a teraz jeszcze w kuchni z 2h stałam :-D bigos się robi ... ciekawe co z tego będzie :-D zrobiłam leniwe :cool2: kto by pomyślał że to takie proste a w sklepie takie drogie :szok: jak ja się przy was rozwijam kulinarnie :-D :-D :-D

Jutro zrobię pierogi i dwa ciasta a na 18 na imprezę urodzinową do knajpy :-) sobota impreza urodzinowa Niny dla dzieci a później teściowa przyjeżdża także jak w ten weekend z wysiłku nie urodzę to cud będzie hahaha :-p

DOGGI - tak rzadko czujesz ruchy ? ja to chyba bym się ponad 100 dziennie doliczyła mi się mała ciągle wierzga aż zastanawiam się czy to normalne :baffled:

AGULQA - największy wybór chyba na allegro ;-)

Jezu nam się udało finansowo przeżyć od wypłaty do wypłaty :szok: pierwszy raz od nie wiem kiedy :-D może w końcu zaczniemy pomału wychodzić na prostą :-)

Do góry