reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Buu Alecta, nie widzę zdjęcia, a ciekawa jestem bardzo ;p edit. widzę na FB - zapowiada się szałowo!

Czapeczka najprostsza jaką znalazłam na youtube :-D włóczka w odcieniach niebieskiego, a nie jak na zdjęciu zieleni - słabe światło.

Zobacz załącznik 652544

kasiek, ja mam 3 miesiące do porodu :-p:-p:-p:-p to jakieś wytłumaczenie :rofl2::rofl2:

femme, to może i ja jutro zrobię pierogi, będzie Ci raźniej :-):-):-) hmmm... a z czym robisz?

Doggi, ja liczyć nie muszę, ale jak sobie przypomnę, to staram się przynajmniej kilka ruchów na godzinę odnotować ;-)

JUHUUUUUUUUUU!!!
Mężu ma jutro wolne, odbiera za sobotę :-D

Femme czuje dużo więcej ale taka jest reguła liczysz do 10 w tym musi być min 1 konkretny i masz luz z leczeniem, ja stacha czuje rano i potem wieczorem harce w ciągu dnia minimalnie i gin mówił ze takiego smyrania nie liczyć tylko takie wyraźniejsze

Kasiekz dlatego ja wyprawkę chciałam mieć wcześniej bo wiedziałam że potem zacznę o prezentach myśleć ;)

Megami fajniutka wygląda na ciepła :)

Sprite ja robie leniwe :D

Doggi, leniwe też bym zjadła, ale młody będzie bardziej zadowolony z pierogów, więc chyba wypróbuję przepis jezyka, bo ja zawsze z innego robiłam, ale ten wydaje się taki "bogaty" :-D

SPRITE - ok ! ja robię z mielonym drobiowym ;-)

DOGGI - aaa taki myk ;-) to ja bardziej takie wiercenie czuje

MEGAMI - fajna :-)

moja nie je nic z tego co robię :-p dla niej osobno mam kotleta :-D

Weźcie o prezentach nie mówcie :-p w ogóle nie wiem co ze świętami :baffled:

reklama
Ja dziś miałam naleśniki z farszem od pierogów ruskich:-) o ile szybciej:-) (ale to jednak nie to samo)

Nogi mnie bolą i kostki trochę spuchły, ale dziś cały dzień sama z Domi, bo kolega męża się rozchorował i biedak kwitnie 14h dziś w pracy.

Agulqa a Mrówka jest w Inowrocławiu? Bo w mojej mieścinie jest i tam chyba widziałam.

Do góry