reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

LayDeek mój mąż był dziś,zrobił 2 zęby jeden na kasę,drugi prywatnie,ja idę w piątek o 10 z ukruszoną górną szóstką,pewnie kanałówka mnie czeka :-p już się boję,nie cierpię dentysty :sorry:

reklama
Nie, no nie nadrobię... bo ostatnio w necie tylko z doskoku i czytam w całości tylko krótkie wątki ;-):-p

bada zdrówka dla synka!
femme wszystkiego najlepszego dla Niny!!! Bardzo ładną datę sobie wybrała :-) mój mąż ma dzisiaj urodziny a poza tym nasz wspólny chrzesniak :-)

bada, ale ja byłam w piątek i zostawiłam 130 zł. Następna wizytę mam umówiona na koniec listopada. A tu dzisiaj niespodzianka. Najbardziej martwi mnie brak kasy, a tu trzeba bedzie zabulic ponad 100 zł :(

Jeżyk mi się wydaje, że to pogoda.
Ja mam tak od poniedziałku.
Odwożę dzieciaki do przedszkola, wracam do domu i nie mam na nic siły.
Patrzę tylko na bałagan dookoła i nie mam siły palcem kiwnąć, a o godzinie 20 jestem już padnięta jakbym całą chałupe na kolanach pucowała.

Kurde obżarłam się tymi pyzami i teraz mam zgage :-/
A tak bardzo za nią nie teskniłam.

Moja koleżanka niedawno pisała do mnie z porodówki.
Jest w 34 tygodniu i rano pojechała do szpitala ze skurczami co 3 minuty.
Niestety całej akcji nie udało się uspokoić.
Dostała sterydy na.rozwój płucek i mam tylko nadzieję, że zdążą zadziałać :-(

LayDeek no zgadza się ,leczyć zęby to trzeba być przy kasie,mi też nie na rękę teraz leczenie zębów męża,ale mu kibicuje,bo długo zwlekał ;-)
jeżyk ja też padnięta,ale u mnie to raczej przez chorobę A,bo od 4 nie spałam

Aza, byłam w wrocławskim parku wodnym ;-). monitoring konkurencji :-D:-D. fajny jest! :tak::tak:

jezyk, ja byłam na chwilę w sklepie, pooglądać wózek, który tak zachwalacie (camarelo) i nie było mnie dosłownie godzinę, a też nie mam na nic siły :-(. nie umiałam po schodach na 4 piętro wejść :-(

Jezyk, to musze zerknac jak Ł zwolni mi kompa. Ja cale dnie na tablecie bo Ł kompa okupuje :p

Ja bylam raz u dentysty na poczatku ciazy mowil ze wsio ok i mam wyjac kolczyk z jezyka. Czego oczywiscie nie zrobilam. Poki co wsio ok wiec jak nic sie nie bedzie dzialo to pojde po porodzie :-)

Emilchen 100lat dla meza :-)

Ja dzis zrobilam Ł nalesniki z parowkami i zoltym serem, sobie odgrzalam wczorajszy obiad. Pozmywalam dwa razy. Ogralam Ł i jego sis w cashflow i siedze sobie :-)

Alecta trzymqm kciuki za kolezanke. Niby 34tc jeszcze wczesnie ale mysle ze na tyle ok ze dadza rade :-)

To moj Ł jest najlepszy. W ogole do dentysty nie chodzi wiec nie mamy wydatkow :p boi sie jak maly dzidzius

Haha ja mieszkam na 1 pietrze na szczescie!:-)

Sprite jak wrazenia co do camarelo?!

reklama
Alecta- też trzymam kciuki za koleżankę. 34 tc to już nie jest tak źle. Już raczej 100% szans. Czyli koleżance rozpoczął się już poród tak? Już nie są w stanie nic zatrzymać?

Do góry