agulqa_b
Fanka BB :)
Alecta ja soecjalnie bralam wiekszy. Fakt ze rzadko sie uzywa na np 10osob ale ja pamietam ze jakies imprezy w domu to byla masakra.xjesc sie nie dalo taki scisk. Nasz po rozlozeniu zmiesci 12osob czyli na dobra sprawe mnie z Ł, jego i moich rodzicow, obie sis z chlopakami i zostaja dwa krzesla na jakiegox chrzestnego a jeszcze mlody i Robson wiec uwazam ze dla nas w sam raz. Poza tym ja nie chce mega zagracac salonu wiec moglam z wielkoscia zaszalec ;-)
Emilchen ja do tej pory jeszcze cwiczen nie mialam zadnych ;-) dzis tez mielismy o porodzie. U nas tez klada bobasa na te 2h. Tez masz chodzic, siadac, skakac na pilce, to co chcesz by sobie ulzyc. No a ulotki i probki sporadycznie dostajemy
Bada nie chcialam takich ciemnych, ale chcialam braz lub bez. Braz byl tylko ten, a bez byl szary i zimny. Nie podobal mi sie. Wiec ostatecznie wygral ten
Emilchen ja do tej pory jeszcze cwiczen nie mialam zadnych ;-) dzis tez mielismy o porodzie. U nas tez klada bobasa na te 2h. Tez masz chodzic, siadac, skakac na pilce, to co chcesz by sobie ulzyc. No a ulotki i probki sporadycznie dostajemy
Bada nie chcialam takich ciemnych, ale chcialam braz lub bez. Braz byl tylko ten, a bez byl szary i zimny. Nie podobal mi sie. Wiec ostatecznie wygral ten