reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Nulini ja nawet teraz nie mam silnycn :-(

Laski przynioslam te szyszki i chce je wysuszyc. Ale o zgrozo. Tyle robakow z nich powychodzilo. Leza na balkonie bo do domu ich nie wpuszcze :p macie sposoby jakies?

reklama
Moje włosy już nie raz takie eksperymenty przeżyły więc są przyzwyczajone.
A ja jak sobie w tym głupim łbie coś ubzduram to nie odpuszczę.

A to dla Was od Nikoli :-)

Załączniki

• 1414589801307.jpg
    1414589801307.jpg
    43,2 KB · Wyświetleń: 33
Alectz mniam! Az mi smaka narobilas.

Ja starlam stol i ogarniam mieszkanie, a ze kiedys obiecalam wstawic zdjecie to wstawiam

Załączniki

• 1414590679089.jpg
    1414590679089.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 37
  • 1414590703432.jpg
    1414590703432.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 39
  • 1414590716064.jpg
    1414590716064.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 36
alecta, jak możesz, ja nie mogę teraz. muszę ograniczyć te słodycze, a tak mi żal, buuuuu. w każdym razie dzięki i wszystkiego naj dla młodej :tak: a co do włosów to odważnie z tym rozjaśniaczem. ja mam już chyba od roku w szafce w łazience kartonik z loreal taką lor.jpg

kiedyś mi się to podabało, ale jakoś nie miałam czasu. a teraz chyba dla samego faktu żeby się nie zmarnowało spróbuję to zrobić (przed kolejnym farbowaniem, bo jakby co to od razu pokryję kolorem haha)

Mommy, ok ;-)

u mnie rano też zimno, ale słonecznie. a na obiad mieliśmy naleśniki z Biedry ze szpinakiem (takie w takim czarnym opakowaniu-dobre), bo po poranku z glukozą, a potem odebraniu wyników wszystkiego mi się odechciało :-(

Załączniki

• lor.jpg
    lor.jpg
    55,1 KB · Wyświetleń: 29
Sprite ombre baaardzo mi się podoba, ale mam za krótkie włosy do tego.
Kurcze, a do rudosci mam straszna słabość.
Miałam już kilka razy i później wracałam do brązu, bo mnie wkurzało właśnie, że tak szybko się zmywa, ale nie potrafię się oprzeć.
Tym razem chcę jednak jakiś ciemniejszy odcień, bo wcześniej bardziej takie marchewkowe wybierałam.

Agulqa stół super!
My za kilka lat będziemy musieli o takim większym pomyśleć, bo teraz mamy taki na 4 krzesła.

agulqa wrażenia takie sobie, siedziałyśmy wszystkie na materacach i było mi niewygodnie, trochę ćwiczeń na początek (od czego potem bolało mnie podbrzusze, no ale ja nie jestem przyzwyczajona do ćwiczeń, ciągle musiałam się oszczędzać do tej pory), w tym ćwiczenia z oddychania (dość śmiesznie to wyglądało) potem wykład - akurat na temat przebiegu porodu, więc ciekawie :tak:
Kobieta prowadząca- połozna z tego szpitala, bardzo ciepła, życzliwa. Ucieszyło mnie, że nie każą leżeć podczas porodu, masz chodzić i robić co ci przynosi ulgę, po porodzie kładą dziecko na długo na brzuchu, nie myją, żeby nie spłukać mazi płodowej... także wszystkie te najnowsze zalecenia respektują ;-) było 13 kobiet, 4 partnerów.
Słyszałam, że na szkole dają jakieś reklamówki, próbki, ulotki - u nas nie ma nic :-(

reklama
alecta, ja mam teraz takie do ramion, więc już dam radę ;-)

agulqa, teraz dopiero zobaczyłam stół! ale ogromny! moja teściowa ma właśnie podobny i zajmuje sporo miejsca, ale jest mega wygodny. lubie przy nim jeść obiady i w ogóle siedzieć :tak:

Do góry