reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Wczoraj sobie znalazłam, że chyba ukruszył mi się ząb. Poszłam dziś do dentysty i wyszukała- mam 8 górną do wyrwania i 4 zęby do zrobienia :szok:
A robiłam przegląd przed ciążą i było wszystko ok.
Mam się z tym zębem do wyrwania zgłosić do chirurga stomatologa żeby on zadecydował czy rwiemy teraz czy po urodzeniu i mam mieć zezwolenie od swojego gina, że nie ma przeciwwskazań.
A było tak pięknie :wściekła/y:

reklama
goferek, oj biedna. Rzeczywiście sporo tego wyszło. Te uroki ciąży...wszystko z nas te dzieciaczki powysysają. Ja jestem ciekawa, czy ten mój ząb będzie można na następnej wizycie od razu zakleić i czy jeszcze coś mi zostało do zrobienia...

Ja do dentysty nawet nie idę, póki co nic mnie nie boli, a ostatnio mi powiedział, że jeszcze 3 zęby są do robienia, więc niestety, nie stać mnie na taki luksus :baffled:

agulqa,
ja też bym ciągle tylko żarła, normalnie o niczym innym nie myślę, ale wiem, że to przez siedzenie w domu i z nudów :-( Teraz się zapchałam herbatnikami pełnoziarnistymi z Biedronki, dobre są, bo kilka się zje a zapychają pod korek i nie ma miejsca na nic innego :-D

Agulqa_b kto ciężarnej zabroni :D ja też cały czas coś memlam co prawda małe ilości ale pyszczek ciągle pełny :)

Nulini no ja mam ponoć wszystkie zęby dobre i zdrowe i od czasu wyrwania tego gada co mi morda spuchla (odpukać) mam spokój chociaż z zębami :D

Pokój stacha prawie gotowy. łóżeczko schnie w garażu, stary wiesza karnisz, dywan juz cud miód czyścioch, tylko jeszcze w piątek trzeba skoczyć po lampę i kontakty plus włącznik światła i coś do powieszenia na karniszu ;) mogę brać się za szycie pościeli dla bąka :)

reklama
Zrobiłam dzisiaj młodemu domowej roboty ciastolinę. Ale miał frajdę. Co prawa jest w niej pół korytarza, ale co tam, zamiecie się bo stwardnieje.

Zęby zawsze miałam skore do próchnicy, więc zdziwiona nie jestem.

Jutro wizyta, trzeba się zaopatrzyć w lekturę do czytania ;-)

Rwa kulszowa po prostu tak mi doskwiera, że szlag mnie trafia. Tzn. tak myślę, że to będzie to.

W piątek robię tort na masie budyniowej z bitą śmietaną i owocami. Trzymajcie kciuki by wyszedł.

Do góry