reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

U nas chłopcy też sprzataja. Nie dość że w domu to jeszcze pomagają mężowi na podwórku. Niech się uczą, bo ja mając tylu facetów w domu nie zamierzam grabić liści, kosic trawy, nosić drzewa czy rozpalac w piecu.

Ale mam lenia, wiem wiem żadna nowość :p ale dziś szczególnie. Powiem Wam, że jak mam cały tydzień zawalony treningami i turniejami chłopaków i przychodzi ta środa, że jest wolne to się.... Hmm nudze???

Na fb mam zdjęcia z turnieju Cyca jakby któraś chciała zobaczyć:)

reklama
Alecta w takiej sytuacji ja bym popędzila zobaczyć co taki grzeczny :p u Oli cisza znaczy kłopoty :p

Jezyk musze cue najpierw na fb znaleźć :p

Ale mi się trafiło kure.wsko kwaśne jablko'!!!!!

Ostatnia edycja:
Też muszę Cię poszukać heh.

Doggi no własnie Tymko zazwyczaj jest grzeczny.
On rodziców potrzebuje chyba tylko po to żeby mu jeść dać i pieluchę zmienić :p

Stwierdziłam, że jednak zafarbuję włosy.
A co tam! :-D

Alecta czekam na zdjęcie po :-)

Ja muszę jednak iść przyciąć swoje kłaki. Plączą mi się okrutnie, rozczesać nie mogę grrr

Alleluja! Moje dziecko w końcu! zjadło śniadanie....

Elutka, u nas też od początku przedszkola kaszel był niemalże non stop, a zawsze osłuchowo czysto ;-)

alecta, buahahahaha :-D Takie dziecko ciche to SKARB! :-D Ja farbuję dopiero na święta :sorry:

Pojechałam do ciucholandu, bo dziś wszystko po 4zł i kupiłam tylko jedną sukienkę dla Młodej...
A myślałam, że wszystkie zaskórniaki wydam :-(

I korzystając z pogody zrobiłam sobie 4km spacerek, szlag mnie tylko trafia, że Młody na pęcherz uciska i że kolka mnie łapie, nosz psia dupa, nawet szybko nie szłam :wściekła/y:

łep mi pęka od kąt się obudziłam i wzięłam w końcu 2 apapy,bo ile można :-p
byłam po Mikiego i wleźliśmy do Biedry i nareszcie uruchomili u nas piekarenkę ,więc wydaliśmy 14 zł na różne ciepłe bułeczki :-)

Jeżyk...dosłownie wszystko...
Chciałam taki rudy brąz, a mam włosy praktycznie czarne i jedynie przy odrostach co nie co widać.
Się wkurw więc jutro jadę do Rossmana po rozjasniacz i po farbę i w weekend zastosuje bardziej drastyczną metodę!
Jak nie chcą się przefarbować po dobroci to przefarbuje je siłą:wściekła/y:

reklama
Jak nie chcą się przefarbować po dobroci to przefarbuje je siłą:wściekła/y:

:-D Żeby tylko coś na głowie zostało

Ja się tak wkurzałam rok temu mniej więcej... Miałam nałożony czarny (któraś z tych piankowych farb) i jak już miałam spore odrosty to chciałam coś jaśniejszego. Wiadomo, że na czarny blondu nie dam, więc wybrałam specjalnie jakiś ciemny brąz, który na czerń można dać wg producenta... I dupa. Na górze widać, a czarny został. Potem z 2 razy jeszcze próbowałam czegoś i nic... Nadal mam tą czerń na części włosów :confused2: Szkoda mi póki co kasy na dekoloryzację, obetnę ile i tak chcę obciąć a potem się zobaczy :-p

Do góry