reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Alecta mniam mniam pysznie wygląda :)

A ja z tego gadania o slolkosciach postanowiłam zrobić szarlotke ;) ale ze strasznie mi się nie chciało to zrobiłam spod z kruszonki na to idą jabłka na to kruszonka, migdały i cukier takie nic ale mam nadzieje ze bedxie dobre :)

agulqa, dlatego ja chipsów nawet nie kupuję :baffled:

alecta,
śliczny torcik!!!

Krew mnie kiedyś zaleje i szlag z jasnego nieba trafi :wściekła/y:

Pojechaliśmy do Biedronki przed odebraniem Młodej z przedszkola.
Przy kasie dzwoni mężowi telefon - tatuś.
"Przyjedź mi umyć auto, bo brudne, a mi się nie chce."
I nieważny obiad, nieważne, że za godzinę idzie do pracy i z dzieckiem się nie będzie widział - na skrzydełkach poleciał! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nosz kur.wa mać!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Sorry ze was tak zarzucam zdjęciami mojego dziecka, ale właśnie Ola doprowadziła do tego ze szczęka mi opadła i pękam z dumy!
Ja robie ciasto a Ola mówi "mamo idę do siebie narysować ci kwiatek" ja mówię ok yo czekam za jakiś czas wraca i woła "maaaaamo mam dla ciebie prezent" ja patrzę i oto co widzę :) nawet sama Sie podpisała!

Załączniki

• 1414503005458.jpg
    1414503005458.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 35
Nulini mnie by na miejscu szlag jasny trafił i na pewno swojemu bym nie pozwoliła jechać.
Normalnie piekło by miał:wściekła/y:

Doggi zdolna bestia z Oli, kwiatek jest piękny :)

Doggi- super. Ja zbieram rysunki chłopaków, nie dość że karton pełny to lodówka obwieszona.

Nulini- zrobilabym taką awanturę, że nie odwazylby się pojechać.
Zresztą teściu z takims czymś by nie zadzwonił.

reklama
Doggi słodziutko :) :) :tak:

Nulini chyba by mnie szlag trafił.... Niezły maminsynek (znaczy tatusia, ale na jedno pewnie wychodzi ;p ) :dry: Śmiech na sali, umyj bo mi się nie chce... :szok:

Zaraziłyście mnie słodkim i.... robię bounty :-D biszkopt i masa już stygną, tylko chodzę i podjadam masę :-D

Do góry