reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
Dobrze ze nie tylko moje dziecko takie tęskniące juz się zaczynałam zastanawiać co ze mnie za matka ale ja ponoć taka sama byłam... W sumie jak tam ma koleżanki i dobrze się bawi to co ma tęsknić po 2 dniach ;-)
Ja tortu nigdy nie robiłam... Ninie od zeszłego roku nawet nie zamawiam bo to bez sensu bo ona nie jada a dla innych dzieci szkoda mi kasy wiec w zeszłym roku miała lody ze świeczka a w tym będzie ciasto marchewkowe bo tylko je lubi
Ja tortu nigdy nie robiłam... Ninie od zeszłego roku nawet nie zamawiam bo to bez sensu bo ona nie jada a dla innych dzieci szkoda mi kasy wiec w zeszłym roku miała lody ze świeczka a w tym będzie ciasto marchewkowe bo tylko je lubi
bada m.
Fanka BB :)
to to samo jak mój Antek jak 2 lata temu pojechał na ferie,to jakbym ja nie zadzwoniła to by sam w życiu na to nie wpadł,a ja tak nie lubie jak ich w domu nie ma -matka kwoka :-)
agulqa_b
Nulini gsyby to byly normalne ciasta to jeszcze luz ale chipsy czy takie male ciasteczka to żre poki nie znikna
Femme lepiej ze ma chwilowo w dupie niz jakby plakala ;-)
Femme lepiej ze ma chwilowo w dupie niz jakby plakala ;-)
femme fatal
Mama Ninki :)
Idę odwroconych oglądać :-) uwielbiam! Ostatnio z 7 lat temu oglądałam to już zdążyłam wszystko zapomnieć
Tak na szybko wstawiam moje wypociny i lecę po dzieciaki
Oczywiście tort wyszedł krzywy, ale co tam
Haha, ale bym się załatwiła!
Nie przestawiłam zegarka w kuchni i już miałam się po dzieciaki zbierać, a tu patrze na kom, że mam jeszcze godzinę.
A tak się sprężałam żeby zdążyć :-)
Oczywiście tort wyszedł krzywy, ale co tam
Haha, ale bym się załatwiła!
Nie przestawiłam zegarka w kuchni i już miałam się po dzieciaki zbierać, a tu patrze na kom, że mam jeszcze godzinę.
A tak się sprężałam żeby zdążyć :-)
Załączniki
Ostatnia edycja:
Marcioszek
Nulini- śliczne Torty, ja jak na razie tylko raz sama tort robiłam. :-) Ogólnie lubię piec, więc może dla Kubusia też zacznę robić takie cuda :-)
Doggi-, Ale słodka pomocnica :-)
Doggi-, Ale słodka pomocnica :-)
reklama