McPearl
Fanka BB :)
Ewi, a na jakim serwerze grasz? Ja jestem na dolinie odkrywców
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja powiedziałam Szefowej jak tylko zaczęłam plamić. Moja to dobry człowiek, sama ma synową w ciąży więc zrozumiała. Myślałam że jeszcze popracuję ale niestety dostałam bóli brzucha, plamienia i wylądowałam w szpitalu. Teraz kazali mi leżeć aż krwiak się wchłonie i pewnie do pracy już nie wrócę.
malinka, słyszałam o rozwodach tylko po to, żeby się dziecko dostało, w pale się nie mieści...
Ewi, ja na forum majowym zaczęłam się udzielać dopiero, jak Filip miał 4 miesiące więc dołączyłam do zgranej paczki, ale i tak udało nam się dogadać. Mam tam też znajomą z Lublina i we dwie jakiś czas temu odwiedziłyśmy koleżankę z Sandomierza. Takie znajomości są fajne
Moje dziecko od trzech dni śpi do 5.30. Chodzę zamroczona całymi dniami i maksymalnie wykorzystuję małżonka
Malinka no tak, to zmienia postać rzeczy. W takim razie trzymam kciuki, żeby się dostał. A jak nie to co? Rejonówka i później przeniesiecie?
.
Dziewczyny tak sobie pomyślałam, to oczywiście tylko propozycja ale tak zrobiłyśmy z mamusiami grudniowymi 2012
Może założymy sobie tajną grupę na fb? Nam pomagało to w tym że wrzucałyśmy sobie tam tematy do rozmów, zdjęcia, wszystko było w jednym miejscu. A jak cierpiałyśmy na bezsenność to wchodziłyśmy na grupowy czat i prowadziłyśmy konferencje.
Oczywiście na forum * nie tym, na innej stronie, tez pisałyśmy