reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Mama Blogerka z zarodkiem to jest indywidualna sprawa Kropka, u mnie jest koniec 7 tyg i widać jasną kropkę w zarodku i żyłkę jak dobrze ustawił aparat ale za 2 tyg mam przyjsć bo już będzie serduszko:) a nie pamiętam chyba Jezyk z suwaczka mamy ten sam dzień i już widziała serduszko.

reklama
McPearl na Nowej Ziemi (chyba) wstyd się przyznać ale nigdy nie mogę zapamiętać czy to Nowa Ziemia czy Nowy Świat;) A gram już tak długo, 50 dawno na karku...

Moja młoda dostała się do przedszkola, od września idzie na 10h aż bo jak ja zapisywałam to jeszcze nie wiedziałam że zaraz będę w ciąży i już nie będe zmieniać.

Mama Blogerka ja mam to samo poronienie zagrażające z nakazem leżenia więc leżę ile się da. Rodzina pomaga na szczęście. Ty też się oszczędzaj, chociaż z takim maluchem wiadomo że się nie da...
U mnie serce było w 7 tygodniu, 13 dni wcześniej byłam i było tylko ciałko.

Aza widziałam na zdjęciu ,że według usg twoja ciąża młodsza więc jak Ci wyliczył tp,czy na razie nic nie mówił?
Powiem Wam,że pisanie na różnych wątkach jest nie dla mnie :-pnie nadążam za Wami :-D

Bada nie liczył mi na razie. Jeszcze nie mam karty ciąży więc pewnie zajmiemy się tym przy następnej wizycie.

Z córką też bardzo późno zobaczyłam zarodek ale nie było ryzyka poronienia
Próbuje odpoczywać ale jakoś nie mam jak.

Wczoraj się dowiedziałam że bratowa ma podobny do mnie termin porodu.
Jednak oni nie utrzymują wogóle konktaktu z rodziną brata więc odzywać się nie będe do niej pierwsza
A szkoda że odizolowali się od rodizny bo mogłoby być teraz fajnie

Aza to tak jak u mnie powiedział,że następnym razem,czyli za dwa tygodnie.

U mnie bratowa męża rodzi teraz we wrześniu,więc biedni moi teściowie-tyle szczęścia na raz:-p

reklama
Nie:) okrągły z przedziałkiem i z jakimiś literami i liczbami. Podobny do aspiryny. Z drugiej strony sobie myślę ze chyba nie mogli się aż tak pomylić i że jakoś dzielą te leki na kobiety ciężarne i ginekologiczne.

Do góry