reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Nulini to chyba kwestia jakie osoby się zbiorą w danym miejscu. Na ten zlot z TSO jedna dziewczyna z Belgii przyleciała więc jak widać można;) A mam tam też super dwóch kolegów z którymi jestem w ciągłym kontakcie. Mąż tylko kręci nosem;) W sierpniu znowu planujemy spotkanie:)

reklama
Ewi, no właśnie ta jedna dziewczyna to najlepszy przykład na to, że jak się chce, to się da - teraz w kwietniu była na zlocie, a w domu została roczna córka, dwu i siedmioletni synowie, mąż pracuje za granicą - i mimo wszystko dało się :-D

Nulini Bo chcieć to móc;) Jak się spotykacie to na kilka dni czy jak?? W ogóle to ja Cię chyba kojarzę ze styczniowego forum. Ja byłam na marcowym tego samego roku. I pamiętam że podglądałam kto się rozpakował i kojarzy mi się nick i twarz.

Z mamami '09 tak mamy, z forumowego wątku została nas elitka w zamkniętej grupie na FB, już ponad 5 lat nam stuka ;) Niestety rozsiane po świecie jesteśmi i o spotkania ciężko. Jak któraś do PL zawita to inna ma coś na głowie ;) Ale nie wątpię, że jak ktoś chce, to się da.

agus buduje się takie miasteczko;) mnie wciągneła bardzo, ok 2 lat w tym siedzę z różną częstotliwością. Nie potrafię z niej zrezygnować:) Taki ze mnie uzależniony człowiek heh. Pełna nazwa The Settlers Online, gdybyś chciała zajrzeć;)

Heja.

Dziś w p-lu u mlodego dzień rodzica byl. Dostalam kwiatka i laurki. Potem do sklepu i do szkoly po Filipa i do domu. Dziś z Ł do logopedy jedziemy bo tak leje ze nie ma mowy ze ja autobusem się wybiore. Wczoraj tez mieliśmy u lewe. A kilka wiosek obok ledwie pokropilo. Szkole zalalo :-) sklepy popodtapiane.

Byka wczoraj u mnie chrzesnica. Czaaaaaaaaaaaaaad. Pol roczku ma. Juz zapomnialam ze takie male bąble sa fajne.

Ja jestem spod Bialegostoku

Ostatnia edycja:
Ale mnie dziś pokłuli:dry::dry:, nie mogła się wbić pielęgniarka w żyłę, całe szczęście, że następne kłucie nie tak szybko.

U nas dziś na obiad jeszcze jedzenie z komunii, ale jak już to wyjedzą to w końcu zrobię pierogi, chodzą za mną od kilku dni, aż mi ślinka cieknie. Nie chce mi się w ogóle mięsa jeść, ale pierogi i banany to po prostu chodzą za mną od kilku dni.

reklama

malinka
witaj ;) a do zerówki szkolnej to synka muszą przyjąć przecież!

Do rejonu tak, ale my dajemy syna gdzie indziej. Jesteśmy w trakcie budowy domu- liczymy, że może na koniec roku, a może dopiero na wiosnę będziemy się przeprowadzać- więc teraz mąż lub ja będę Gucia wozić przez te pół roku do szkoły a jak się przeprowadzimy to już będzie bliżej :tak: nie chcę mu później znowu zmieniać środowiska więc od razu zostanie tam w 1 klasie. Niestety wg jakiś dziwnych pkt mamy marne szanse bo... jesteśmy małżeństwem, zdrowi, z jednym dzieckiem- gdybyśmy się rozwiedli, mieli jakiś stopień niepełnosprawności i byli rodziną wielodzietną to drzwi otwarte !!! i wszystko jestem w stanie zrozumiem bo ludziom jest naprawdę ciężko w życiu ale jak ja widzę jacy ludzie dostają się np do państwowych przedszkoli bo załatwiają sobie lewe zaświadczenia to mnie krew zalewa... na ale cóż.... wyniki 30 maja- trzymać kciuki :tak:

zrobię pierogi, chodzą za mną od kilku dni

o tak !!!! Chcę pieroga !!!! :rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:

Do góry