reklama
Mama Blogerka
Fanka BB :)
Dziewczyny tak jak mówiłam, to jest tylko propozycja
Moje dziecko zasneło i ja sobie teraz siedzę i orzeszki w karmelu wcinam
Moje dziecko zasneło i ja sobie teraz siedzę i orzeszki w karmelu wcinam
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
AZA, u nas też są spotkania całą rodziną, zawsze jak któraś jedzie do miasta, w którym inna mieszka, to się spotykamy na kawkę
malinka, taaa, u nas też były takie kryteria, ale dużo dzieci właśnie z wielodzietnych się dostało, natomiast na pewno nie z biednych - fury takie podjeżdżają, że oko bieleje... Tosia chodzi do publicznego, ale po znajomości :-(
Megami, państwo w ogóle nie ma polityki prorodzinnej...
Mama Blogerka, dla mnie to za wcześnie... Później głupio kogoś wyrzucać z takiej grupy, a pewnie sporo się wykruszy...
malinka, taaa, u nas też były takie kryteria, ale dużo dzieci właśnie z wielodzietnych się dostało, natomiast na pewno nie z biednych - fury takie podjeżdżają, że oko bieleje... Tosia chodzi do publicznego, ale po znajomości :-(
Megami, państwo w ogóle nie ma polityki prorodzinnej...
Mama Blogerka, dla mnie to za wcześnie... Później głupio kogoś wyrzucać z takiej grupy, a pewnie sporo się wykruszy...
Mama Blogerka
Z pewnością jak już się bardziej zżyjemy to będziemy coś kombinować)) Spotkanka mam nadzieję też bo to lubię najbardziej hehe...
widze ze z wrocławia jesteś kocham to miasto
Mama Blogerka
mam głupie pytanie ale proszę, nie śmiejcie się
po jakim czasie od zobaczenia pęcherzyka z ciałkiem żółtym na usg można zarodek zobaczyć?
po jakim czasie od zobaczenia pęcherzyka z ciałkiem żółtym na usg można zarodek zobaczyć?
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Moja mała maruda w końcu zasnęła, druga sobie maluje i też w końcu mogę odsapnąć
Mdłości powoli przechodzą (tfu tfu) ale rano nadal jest ciężko...
Jeśli wiek ciąży wg gin się zgadza, to wyczuwam trzecią dziewuchę (ponoć żeńskie plemniki bardziej żywotne)
Mama Blogerka, pęcherzyk widać dość wcześnie, później rośnie, około 6-7tc już raczej na pewno widać zarodek
Mdłości powoli przechodzą (tfu tfu) ale rano nadal jest ciężko...
Jeśli wiek ciąży wg gin się zgadza, to wyczuwam trzecią dziewuchę (ponoć żeńskie plemniki bardziej żywotne)
Mama Blogerka, pęcherzyk widać dość wcześnie, później rośnie, około 6-7tc już raczej na pewno widać zarodek
Mama Blogerka
w tym roku z M na wakacje się do Wrocka wybieraliśmy ale niestety nie damy rady bo musimy remont zrobićPowiem Ci szczerze, że też je uwielbiam, no i jeszcze Gdańsk )) Także jak coś zapraszam, miejsce zawsze się znajdzie ))
we Wrocku mam dużo znajomych
reklama