reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

demollka2 a u Ciebie był widoczny juz zarodek, czy tylko pęcherzyk. Kiedy miałaś OM, bo chyba jesteśmy na podobnym etapie.

reklama
Ewi, ja na forum majowym zaczęłam się udzielać dopiero, jak Filip miał 4 miesiące więc dołączyłam do zgranej paczki, ale i tak udało nam się dogadać. Mam tam też znajomą z Lublina i we dwie jakiś czas temu odwiedziłyśmy koleżankę z Sandomierza. Takie znajomości są fajne;)

Moje dziecko od trzech dni śpi do 5.30. Chodzę zamroczona całymi dniami i maksymalnie wykorzystuję małżonka;)

U mnie tylko był pęcherzyk plus ciałko żółte w 5 tygodniu. Serducho zobaczyłam dopiero w 7 tygodniu. W 8 miał już 12mm;)

Filipiamama to jak będę już na chodzie to idziemy na lody;) Ja mam kontakt z kilkoma osobami a reszta się jakoś posypała.

Ostatnia edycja:
Gochson ja OM miałam 10 kwietnia a 25 kwietnia miałam inseminację więc w ciągu 12h musiało dojść do zapłodnienia tydzień temu tylko pęcherzyk czarny nawet dwa ale ten drugi w szyjce nie rośnie to jakis guzek , krwiak czy cos tam. teraz jest pęcherzyk już z niteczką, przez którą Kropka je i się rozwija i w ciągu tyg urósł z 0.80cm do 5 cm:)

Ewi, uuu, to ja na Styczniówkach 2011 mam ze 30 dziewczyn, obecnie na forum zamkniętym i ruch jak w ulu :-D Mało z tego, dwa razy w roku się spotykamy na zlotach, jesteśmy ze sobą tak zżyte, że raczej nam nie padnie :-D

demollka, będę wypatrywać aż mnie oczy rozbolą :-D

Megami, mnie po południu trochę brzuch wywala, ale nie wiem, czy to nie wzdęcia :-p

Nulini super tak, nie wiem od czego to zależy że jedno pada a inne trwa. Zlot próbowaliśmy zorganizować to pojawiało się kilka osób i potem jakieś małe spotkania tylko. Oby tu było inaczej;)

Ja gram w taką grę TSO. tu zrobiliśmy zlot w kwietniu. Super było:) Już wprawie dwa lata w tym siedzę;)

Nulini też tak obstawiam :D choć na szczęście już mi tak nie bulgocze w jelitach ;) To było dla mnie komiczne... Dzidź 1,5 cm a brzuch jak w 6 msc, idę do sklepu, bluzka opięta :O

Zloty ciekawa sprawa, ale ciężko się wyrwać, szczególnie z większą gromadką. Jakby coś się działo w mojej okolicy, to chętnie poznam :D hehe

Ewi też grywam w pewną grę, ale ostatnio ni sił ni chęci (bo grywałam głównie wieczorami)

Ostatnia edycja:
Ewi, widzisz, na Styczniówkach mam laski rozsiane po caluteńkiej Polsce i na zlot potrafi przyjechać z 10-15 osób, a na regionalnym forum Częstochowy spotkałyśmy się chyba ze 2 razy i w ogóle forum umarło :sorry2:
Na zloty jeżdżę jeszcze z forum Calibry (moje pierwsze najukochańsze wozidełko) i z forum Mondeo, z Calibry mamy fantastycznych przyjaciół w Tarnobrzegu, z którymi widujemy się tak często, jak się da, mają córę rok młodszą od Tosi :-D

Megami, powiem Ci, że na styczniówkach mam większość mam dwójki i trójki dzieci i naprawdę one są tymi, które ZAWSZE przyjeżdżają :tak: Pamiętam jedną, zostawiła 2 i 6 letnich synów pod opieką opiekunki, babci i taty, a sama w 7 miesiącu ciąży jechała pół Polski żeby się z nami spotkać :-D

reklama
Megami, to jest po prostu miłość :-D Znamy się od jakiejś połowy roku 2010, szybko przeszłyśmy na forum zamknięte, żeby właśnie nikt nie widział, o czym piszemy i wiemy o sobie często więcej, niż najbliższa rodzina, pierwszy raz mam taką wirtualną przyjaźń :-D A jak się zbliża termin zlotu, to jestem podjarana jak dziecko przed koloniami :-D Teraz we wrześniu się motamy albo w Warszawie, albo w Łodzi i oczywiście z brzuchem będę jechać :-D

Ostatnia edycja:
Do góry