reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
bada m., uff, jeden stres mniej
Ale fajnie, że tak zareagowała, miło 
Doggi, ja się nie chwalę w pracy, poczekam na rozwój sytuacji, i tak chcą zamknąć biuro, więc wtedy im powiem, a że z nikim się nie widuję, to sami z siebie nie zauważą ;-)
Ewi, odpoczywaj na zapas

Doggi, ja się nie chwalę w pracy, poczekam na rozwój sytuacji, i tak chcą zamknąć biuro, więc wtedy im powiem, a że z nikim się nie widuję, to sami z siebie nie zauważą ;-)
Ewi, odpoczywaj na zapas

Ewi82
Fanka BB :)
Doggi ja mam tak z każdą ciążą. Obstawiałam zwolnienie chociaż nie tak wcześnie
Ale nie ma co narzekać, dziewczynę już mają na moje miejsce a kasę i tak taką samą dostanę a co będzie za 1,5 roku jak zechcę wrócić to się wtedy okaże. Nie ma co się martwić
Hej no i chyba zostaniemy tu na dłużej, mój Kropek jest na wątku usg do wglądu
teraz dopiero mogą ochłonąć, jestem już na l4 na szczęście budżetówka, umowa na stałe , którą mi wywalczyła kierowniczka bo wiedziała że się staramy, więc tylko ciążować Nulini to teraz czekamy na Twojego Kropka
Filipiamama
Witam dziewczyny 
Mnie zwolnieniem lekarz usadził w domu, bo my mamy swoją firmę, trochę stresującą sytuację, bo współpracujemy rodzinnie i nie możemy się dogadać więc, żeby mnie nie korciło tam jeździć, a to 50 km w jedną stronę, to wypisał zwolnienie, jak tylko zaczęłam plamić. Plamienia przeszły, ale zwolnienie na razie mam.
Ewi, ja jestem z Lublina.
Mnie zwolnieniem lekarz usadził w domu, bo my mamy swoją firmę, trochę stresującą sytuację, bo współpracujemy rodzinnie i nie możemy się dogadać więc, żeby mnie nie korciło tam jeździć, a to 50 km w jedną stronę, to wypisał zwolnienie, jak tylko zaczęłam plamić. Plamienia przeszły, ale zwolnienie na razie mam.
Ewi, ja jestem z Lublina.
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
demollka, uuu, budżetówki to zazdroszczę
A mojego kropka to chyba nie pooglądacie, wątpię, żeby było cokolwiek widać dziś ;-)

Ewi82
Filipiamama fajnie
W poprzedniej ciąży na poprzednim forum nie było nikogo z Lublina. Jedna dziewczyna z Chełma
W ogóle to miło wspominam tamto forum i dziewczyny. Nawet byłam u jednej w górach kilka dni i z inną spotkałam się nad morzem przypadkowo
Potem jakoś padło...
W ogóle to miło wspominam tamto forum i dziewczyny. Nawet byłam u jednej w górach kilka dni i z inną spotkałam się nad morzem przypadkowo
reklama
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Witam witam
ależ mieliśmy burzową noc...
malinka witaj
a do zerówki szkolnej to synka muszą przyjąć przecież!
Powodzenia na wizytach!
Jak mi wczoraj wieczorem brzuch wywaliło! Masakra, jak w 6 miesiącu! A tak mi ciążył! Dziś ciut lepiej
malinka witaj
Powodzenia na wizytach!
Jak mi wczoraj wieczorem brzuch wywaliło! Masakra, jak w 6 miesiącu! A tak mi ciążył! Dziś ciut lepiej