reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

hej!

Doggi, Ty tu się nie wykręcaj tylko leć zrobić badania!!! :angry:

hmmm... mój wybrany prezent ślubny dla kumpeli będzie musiał zaczekać, bo ślub przesunięty. odwołali loty do Afryki prawdopodobnie do końca lutego... biedna kumpela.

ja kupiłam okulary w optyku LOOX czy jakoś tak. też ray bany (z promocji), ale wyszły mnie ze szkłami jakoś 450 zł, bo 300 zł dofinansował mi mój zakład pracy ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Doggy to cena kosmos dla mnie:) Max 500zł dam;) Ja noszę soczewki ogólnie, okulary tylko wieczorem po wyjęciu soczewek i czasami jak gdzieś szybko muszę.

Alecta Twoja cena bardziej optymistyczna;)

Ygaam ja na zwolnieniu to mi każdy dzień pasuje:) Zapraszam i do mnie, chyba że wolisz gdzieś na mieście:) na lody do Grycana np;)

Sprite o jaaaa faktycznie ebola biedna koleżanka :(

Ewi może być ciężko przez ostatnie 2 lata ceny strasznie poszły do góry :/ ja 4 lata temu jak zmieniałam tobkupowalam najtańsze i kosztowała całość i tak jakoś 400zl. I tak jak szkła cały czas w podobnej aa cenie tak oprawki masacra :/

Moja naj kumpela ze studiów pracuje u optyka ale daleko ode mnie. Ciekawe czy by coś wykombinowała. Ale w ciemno to raczej niewiele się zdziała.

Bada a w Lidlu i dla młodzieży były spodnie i kurtki. Bardzo fajne;)

bada, a mnie się wcale ta rozmiarówka zawyżona nie podoba :-p Kiedyś znalazłam BOSKĄ granatową spódnicę damską, same 42-44 i JEDNA 38, cieszyłam się jak dziecko, a w domu dupa, spada i musiałam oddać :-(

kasiekz,
mój gin wczoraj już mnie chciał zje.bać, że panikuję skurczami, ale mu w słowo weszłam, że w pierwszej ciąży nie miałam i stąd moje zdziwienie... Trzymam kciuki, żeby i Twoja szyja trzymała twardo :-D

Ewi, też biorę 110-116, ale są na już teraz :tak: I też rok temu kupowałam komplet - kurtka, spodnie, czapa, rękawiczki :-D A ZUS to może po prostu za kilka dni tylko przelał! Mnie też dziwnie zasiłek rozbijają...

sprite, o mamo :-( Biedna kumpela :-(

Hej, witam się już po drugim dzisiaj spaniu... Rano byłam na badaniu krwi i zostawiłam kolejne 70 zł :baffled: ale jest też dobra informacja, mama odebrała mi posiew moczu i jest czysto :-)

Doggi ja też bym zbyt długo nie zwlekała z lekarzem, może powtórz badanie moczu? Lepiej nie ryzykować. Współczuję Ci tych przejść...
agulqa jeśli to angina to antybiotyk musi być.

U mnie noc spokojna, bo skurczy żadnych nie mam, jedynie wstaję co 2 godziny na siku:sorry2: aaa, śniła mi się dziś Nulini :-D

Hey,
mi też coś osatnio cały czas brzuch twardnieje a, że jest pod samym biustem i uciska niemiłosiernie... Pogoda pod psem ale udało mi się zebrać i przebrałam zimowe skarpetki i rajtuzy dla młodego.

Doggi koniecznie przyciśnij lekarza bo dziwne to wszystko u Ciebie, może rzeczywiście cholestaza...

Bada dla Twoich synów były dziś w Lidlu fajowskie kurtki i spodnie :)

ja też miałam dziś sen, ale taki porąbany, że szkoda gadać :szok:. za dużo wczoraj stresów ciążowych i potem takie głupoty się śnią :crazy:

Doggi, zapmniałam Ci napisać, że kocham Cię i nienawidzę!!! za banoffi! inne słodycze straciły dla mnie sens!!! dopiero co zjadłam poprzednie, a już nowe muszę zrobić, bo dzień bez banoffi to dzień stracony :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Nulini ale czapy jakieś dziwne były w tym roku, wcale mi nie pasowały do tych kurtek i spodni:)

Dobrze ze ja jeszcze nie robiłam Banoffi bo bym pewnie robiła codziennie po spróbowaniu:D

reklama
Ewi, zrób. nie pożałujesz :-):-)

Nulini, ja te golfy dla młodego też 110-116 :-D. tylko takie pstrokate były. wzięłam ten pomarańczowy z grafitowym, ale aż oczy bolą.

Do góry