reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

aaa, śniła mi się dziś Nulini :-D

I obudziłaś się z wrzaskiem :-D:-D:-D

Sprite, u mnie zeszło w momencie, ale o drugim jeszcze nie myślę :-D PRAGNĘ szarlotki z bezą, tylko teraz imprezowy weekend, to sobie daruję, bo i tak mi dupa urośnie :baffled: Ja rok temu kupiłam zielony i czarny golf, a teraz bady róż i fiolet, żeby do sukienek na święta pasowały :-D

reklama
Dzień dobry Mamuśki! :) Miałam skasować konto na bb ale.. z braku czasu nie zrobiłam tego. :) I chyba dobrze. ;)
Mój starszak za miesiąc idzie na parę godzin dziennie do żłobka, więc liczę, że uda mi się do Was wrócić.

Mam nadzieję, że liczba styczniówek tylko się powiększa i u żadnej z Was nie ma większych problemów! :) Pozdrawiam z deszczowego śląska! :*

Witam, witam Doggi, dzięki, że pytasz :) U nas ok :) Olga sobie rośnie (i nadal jest Olgą!) Wyniki badań ok, wstępny termin cc mam ustalony na 12.01 :) Jedyny problem to niski cukier i niskie ciśnienie (80/40) przez co cały czas chce mi się spać. :/

LOL u mnie jak juz doszło do porodu po stu latach to ruch ciach ciach i po krzyku ;)

Ale dla mnie to chore tak btw tyle godzin i dxuecko nadal nie chce wyjść to zaczyna być niebezpieczne chyba.

Ostatnia edycja:
reklama
Doggi myślę, że jakby się robiło niebezpiecznie to nikt by nie czekał, sama nie rodziła, były tam położne ;-) Ale brzmi kosmicznie, ja tam poproszę w miarę krótki ale i nie za szybki poród:tak:

Do góry