reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
karpanna, w pierwszej ciąży też skurczy nie miałam, a teraz niemalże bez przerwy, wiedziałabyś, że to to ;-)
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Karpanna jak nic nie czujesz to luz ;-)
Doggi współczuję swędzenia Robiłaś badania na to, czy nie od wątroby? I na to nieszczęsne puchnięcie?
Alecta leż i pachnij :-)
Słońce póki co jeszcze jest... Jest szansa na słoneczny spacer
Doggi współczuję swędzenia Robiłaś badania na to, czy nie od wątroby? I na to nieszczęsne puchnięcie?
Alecta leż i pachnij :-)
Słońce póki co jeszcze jest... Jest szansa na słoneczny spacer
Ewi82
Fanka BB :)
Ja byłam w Lidlu. Kupiłam i kurtkę i spodnie bez problemu. Tylko odczekałam 20min aż te co nabrały po 10 odłożą Do tego dokupiłam biały polarek, rajstopy, getry i rękawiczki dla Hani a dla małej takie mini skarpetki
Jezyk one się wydaja cienkie ale z tego co matki mówiły to są zrobione z czegoś co daje ciepło. Zobaczymy w zimie Na pewno pod tą kurtkę jakaś bluza musi iść.
Jezyk one się wydaja cienkie ale z tego co matki mówiły to są zrobione z czegoś co daje ciepło. Zobaczymy w zimie Na pewno pod tą kurtkę jakaś bluza musi iść.
reklama
Karpanna u mnie wydzielina dopiero się zaczęła było sucho a od tygodnia 3 razy dziennie wkładkę musze wymieniać
Megami nie robiłam badań żadnych ale chyba musze zrobić miałam tylko morfologia i mocz tydxien temu ale mocz był bardzo dobry białka nie było. Zobaczę jak dziś będzie jsk będzie to samo to jutro pójdę do gina. Mam nadzieje ze nie będę musiała iść
Megami nie robiłam badań żadnych ale chyba musze zrobić miałam tylko morfologia i mocz tydxien temu ale mocz był bardzo dobry białka nie było. Zobaczę jak dziś będzie jsk będzie to samo to jutro pójdę do gina. Mam nadzieje ze nie będę musiała iść