reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

A jakbyś usiadła sobie ;-)
Albo nawet stopy do miski włożyć :-)

Jeny, ale skurcze mnie męczą dzisiaj :-/
Dobrze, że nic robić nie muszę

reklama
Jak Wy odczuwacie te skurcze?? Bo moze ja je też mam tylko nie wiem że to one. Glupio to zabrzmialo ale ja żdnych skurczy w poprzednich ciązach nie miałam tylko te porodowe.

Karpanna jak nic nie czujesz to luz ;-)

Doggi współczuję swędzenia :baffled: Robiłaś badania na to, czy nie od wątroby? I na to nieszczęsne puchnięcie? :baffled:

Alecta leż i pachnij :-)

Słońce póki co jeszcze jest... Jest szansa na słoneczny spacer :-D

No właśnie dziś cś poczułam przez kilka sekund takie napięcie brzucha jakby chciał urosnać. Boję się czy to coś nie dzieje się z szyjką. Macie jeszcze wydzielinę na wkladce czy już sucho?? Bo ja mam dopoludnia.

Karpanna takie skurcze to skurcze BH - fizjologia, o ile nie są zbyt częste (kilka dziennie, czy co kilka godzin, lub częstsze ale po wysiłku). Macica trenuje do porodu. Też mam, nie schizuję.
U mnie zawsze mokro :-D:-D:-D

Ja byłam w Lidlu. Kupiłam i kurtkę i spodnie bez problemu. Tylko odczekałam 20min aż te co nabrały po 10 odłożą:) Do tego dokupiłam biały polarek, rajstopy, getry i rękawiczki dla Hani a dla małej takie mini skarpetki:)

Jezyk one się wydaja cienkie ale z tego co matki mówiły to są zrobione z czegoś co daje ciepło. Zobaczymy w zimie;) Na pewno pod tą kurtkę jakaś bluza musi iść.

reklama
Karpanna u mnie wydzielina dopiero się zaczęła było sucho a od tygodnia 3 razy dziennie wkładkę musze wymieniać

Megami nie robiłam badań żadnych ale chyba musze zrobić miałam tylko morfologia i mocz tydxien temu ale mocz był bardzo dobry białka nie było. Zobaczę jak dziś będzie jsk będzie to samo to jutro pójdę do gina. Mam nadzieje ze nie będę musiała iść

Do góry