reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Ewi, a to Ci miła niespodzianka :-D Też muszę kupić jakieś witaminy z DHA...

alecta, Tosia kiedyś miała taką fazę, że nie wolno nam się było przytulać, bo to jej mama/tata, a teraz każe nam się przytulać i wciska się w środek :-D

U mnie nocka jak zwykle, więc nawet nie piszę ;-)

Miałam dziś odsypiać wczorajszy dzień, a tu lipa - jadę do Lidla, po paczkę na pocztę, później reklamować tacie zasilacz i baterie w zegarku wymienić, znowu polatam
p.gif.pagespeed.ce.1iqzvM-Dj6.gif

reklama
Witam sie porannie.
Wczoraj wieczorem juz nie mialam czasu. Musialam pojechac do biedy po jakies spozywczaki, po leki dla Ł no i mame na pks odwiezc. Oczywiscie spoznil sie ponad 15min. W drodze do ina byla taka mgla ze jechalam 20km/h momentami i balam sie by autobus nie byl odwolany bo mama dzis do pracy idzie. Na szczescie przyjechal i mama dojechala spokojnie do domu. Bardzo duzo mi pomogla. Umyla okna w gabinecie, u mlodego i w salonie lacznie z balkonowym. Pomalowalysmy futryny i grzejniki z rurami w pokojach, umyla mi podlogi. Nam z Ł zostalo umycie i przyczepienie listw podlogowych i w sumie mozna meble kupowac jak kaska bedzie. Poki co jej nie ma i duzo teraz na Ł leki pojdzie :-\

No u nas zapowiada się ładny dzień. Słoneczko od rana świeci, po wczorajszej mgle ani śladu, tylko temperatura trochę niższa ale da się przeżyć:)

No to ja już wiem kto mi moja pogodę podkradł:-D
Uff dzieciaki w przedszkolu, obiad mam jeszcze z wczoraj więc muszę jedynie ugotować świeżą kaszę - żyć nie umierać:-D

miłego dnia babeczki :happy2: u nas słonka brak,ale jest ciepło,poszłam w polarze zaprowadzić Mikiego do szkoły i wróciłam mokra,tak mi ciepło:-p
u mnie też nocka lepsza niż poprzednia:-)
agulaqa u nas dzieci zawsze chore jak kasy brak,np.przed wypłatą a trzeba zwykle w aptece zostawić 100-150 zł no i oczywiście zimą zawsze gorzej z kasą ;-)

Bada dokladnie :p Ł oczywiscie ma recepte na antybiotyki, ale poki co nie wykupilismy. Staramy sie ich unikac. Robi sobie inhalacje 2razy dziennie z soli fizjologicznej (moze ktos moze cos lepszego polecic na udroznienie drog oddechowych? Jakis olejek do inhalacji czy cos?), mleko z miodem, maslem i czochem. Zobaczymy. Poki co mam wrazenie ze do tego wszystkiego ma goraczke.
Ja to mam swoj sprawdzony sposob na choroby. 3razy dziennie po dwie aspiryny, koldra, i rolka papieru toaletowego do kataru ;-) dwa dni i na trzeci jestem nowy bog. Ale Ł mnie kiedys zje.bal ze chce ho chyba zabic dajac mu tyle aspiryny wiec meczy sie swoimi metodami i choruje srednio 5-7dni

Witam i miłego dnia! Ja oczywiście wstałam zmęczona...U nas chłodno ale słonecznie. Ciekawe jak długo. Pewnie w porze spaceru znów będzie pochmurno...
Agulqa
po inhalacji dobrze jest porządnie oklepać plecy ;-)

Z Lidla wyszłam zwycięsko, a jeszcze cieszę się jak dziecko, bo nie dość, że dorwałam golfiki, które mnie interesowały, to w koszach z wyprzedażą znalazłam dwupaki - t-shirty z krótkim rękawkiem (a Młoda w przedszkolu tylko z krótkim chodzi) i spódniczki, te, co w wakacje były, oba zestawy po 9,99zł!!!
No to 5zł za bluzeczkę czy spódniczkę to grzech było nie wziąć :-D

reklama
Hej dziewczyny,

ja dzisiaj odpuszczam Lidla, jakoś nic mnie tam nie zaciekawiło, może jedynie golfiki ale Nina ma dużą głowę bardzo i nie kupuję jej takich rzeczy, wole do rozpiania. Może skoczę dzisiaj do komisu po jakąś spódniczkę dla niej bo ona ostatnio strasznie spódniczkowa jest

WKurzyłam się wczoraj strasznie, remontują nam klatkę schodową i po południu zaczęli malować farbą pod moim drzwiami... tak zaczęło śmierdzieć że nie wiedziałam co z tym zrobić, pootwierałam okna i po prostu w wyszłam. Po przedszkolu wzięłam małą na plastykę a potem pojechałam z nią do koleżanki, wróciłam przed 20. Mąz w tym czasie wietrzył. Niestety dzisiaj będą kończyć, mam nadzieję ze nie będzie już takiego smrodu.

Na obiad planuję dzisiaj potrawkę z indyka z warzywami:-)

Do góry