reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

my chodzimy bez dzieci do kina i też marudzą,ale nie zawsze czasami nas namawiają na to,ale zawsze chodzimy do restauracji 11.11 bo to nasza rocznica i czasami tez kino,nie ma innej opcji,my rocznicy ślubu tak nie obchodzimy jak tej rocznicy :-) tak więc jeżyk korzystaj ,bo jak maluch się urodzi to juz koniec :-D
sprite biedny psiak :-(

reklama
No to nie będzie film romantyczny bo my nie z tych:D usnelabym na nim.
Idziemy na Służby specjalne. Bardzo lubimy tego typu filmy. :)

Bada- no właśnie my nie obchodzimy żadnych rocznic i dlatego tym bardziej jestem w szoku.

Osobiście myślę, że ta dziewuszka po prostu przez tą ciążę była nieszczęśliwa. Pewnie kompletnie niechciana, warczy na matkę i ma w du*** że tyje. Tylko ciekawe jak dostanie rozstępów co powie bo małe prawdopodobieństwo, że ich uniknie jak tak dalej będzie tyć.

Kino...byliśmy chyba jakoś na wiosnę. Mieliśmy jechać ale tak się ostatnio nie złożyło. Może jak mój wróci z tego poligonu. Tylko jeszcze musimy zdrowi być bo to teraz tak na zmianę, raz jedno, raz drugie, raz trzecie.

Mmm...podgrzałam sobie bułeczkę z serem smażonym. Uwielbiam taki lejący się ser..
Ależ miałąm dzisiaj okropny sen. Śniło mi się, że mój odszedł ode mnie do innej...bryyy

Femme ty gUpku bo ty to brzydką masz buzię :p ale tobie w długich pięknie podkreślają twoje oczy. A u mnie to bardziej "szaleństwo w głowie i szaleństwo na głowie" tak to określił mój fryzjer i stwierdził że takie cięcie bardziej pasuje do mojej dzikiej osobowości :p
Powodzenia u lekarza!

Bada u nas podobnie raczej chodzimy sami z T ale czasem idziemy razem ba jakaś bajkę z Olą

Kurcze ja jak miałam krótkie włosy to nigdy się uczesana nie obudziłam.
Musiałam myć codziennie włosy żeby wyglądać jak człowiek :p
Dlatego teraz zapuszczam, bo chociaż lubię siebie w krótkich włosach to codziennego mycia i układania mam dość :p

Kino? Co to jest?
Od kiedy mieszkamy w Przeworsku widuję je tylko przejazdem.
Mam nadzieję, że w przyszłe lato sobie odbijemy jak pojedziemy do Włocławka :)

Mój syn mnie dzisiaj mega zaskoczył.
Wstał rano i co chwilę "mamuuuś gdzie tata, mamuuuś pać ręka, mamuuuuś picie chce", no to mówię mu żeby sobie wziął to picie, a ten wstał z łóżka zaczął chodzić po pokoju i sam do siebie gadał "picie? hmmmm picie....aaaa tu jest moje picie!".
No myślałam, że padnę z niego, bo jeszcze przy tym hmmm tak rękę pod bródkę wziął hehe.
Później wziął sobie mate wodną do rysowania i mówi do mnie "mamuś śpij".
Do przedszkola też poszedł bez problemu i mam nadzieję, że tak mu już zostanie

Femme, o tak bo Ty to taki paszczur jesteś normalnie:-D
Teraz żeś nam dowaliła :)
A kciuki za wizytę oczywiście trzymamy &&&&
Ja mam w poniedziałek też na 9:30 :)

Ostatnia edycja:
Witam sie porannie!

Nie nadrabiam dnia wczorajszego bo to duuuuzo stron.
Szafa skrecona, ale zdjecia beda pozniej bo nie wyregulowalismy jeszcze drzwi. Jakas masakra z nimi, strasznie ciezko idzie.
Mamusia przyjechala i juz okno myje, a ja wzielam sie za gotowanie zurku.
Ł w interesach w toruniu.

Postaram sie dzis zagladac do Was :-)
Wszystkim milego dnia

jeżyk my bajki też w większości obejrzane jak nie w kinie to zaraz ściągamy z neta,ale powiem Ci,że ja mam już dość tych bajek,a niedługo zacznie się od nowa :-D

Doggi zapomniałam napisać-gratki odważnego cięcia,ładnie,ale ładnemu we wszystkim ładnie jak to mówią :tak: ja bym tak się nie obcieła lubię siebie w dłuższych,czuję się lepiej i tak jak alecta im krótsze tym bardziej muszę dbać,układać

reklama
Ja też chcę kogoś do mycia okien! :-( Mogę wszystko ale jakoś tak za te okna nie mogę się zabrać. U mnie nie ma kto tego zrobić, mama chora, teściowa w pracy, a po pracy wnuki, siostry nie mam. Bu...

Do góry