reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

McPearl trzymam za Was kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& może nie wszystko jeszcze stracone

Ja tam w każdej mam i młdłości i wymioty:-p taki typ ze mnie

Doggi mam propozycje zrób proszę tabelkę i wrzucaj proszę np.,raz dziennie tutaj na wątek główny,kto kiedy ma wizytę,a po wizycie zmiana daty na kolejną,co Ty i reszta dziewcząt na to ?;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kurcze, dziewczyny, dzwonił mój lekarz. Jednak wyszły mi te cholerne bakterie w moczu i mam dziś przyjechać po antybiotyk. Tylko, że ja miałam dokładnie to samo w ciąży z Filipem i też antybiotyk, a te nie chciały dać się wybić. Martwię się co będzie tym razem.

Jezyk nie widziałaś takich list na innych wątkach,np.lista starających się w danym miesiącu?Raz dziennie lub co drugi dzień przy swoim poście ,dla przypomnienia,jak nie wiesz o co mi chodzi to wejdź na staraczki 2014 na 1 stronę

Filipiamama życzę zdrówka i przegoń to cholerstwo

Ostatnia edycja:
Filipia mama ​moze tym razem będzie inaczej, każda ciąża jest przecież inna, może teraz wybiją się te cholery :)

bada m nie widziałam :) Na lutówkach 2009 i kwietniówkach 2005 nie było takich list, a na inne watki nie zaglądałam, ale jeśli ułatwi Wam to życie, to jestem za :tak:

U nas w szkole jest Amadeusz ktory ma brata Igora Brunona, i kuzyna Emanuela, ktory jest jednym z ulubionych kolegów Oskara mojego.
w rodzinie mam Faustyne, Miszele, Brajana,Martina. Niedawno byl u nas chrzczony Leonard. ale on amerykanin maly tylko rodzice z tąd.

Za to duzo Amelek, Zuź, Oliwek,Majek, Kubusiów, Kacperków i Jasiów.

myślę,żę wszystkie imiona są mniej lub bardziej ładne,czasami po osłuchaniu się z imieniem zaczyna nam się ono podobać,tak było jak koleżanka dała synkowi Leon i teraz po czasie podoba mi się.Zresztą wszystkie tylko nie Brajany,Dzesiki,Keviny itp. bo im mniej wykształceni,biedni rodzice tym bardziej wymyślne.obcojęzyczne imiona,przynajmniej u nas tak jest

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry