reklama
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Hm... zapisałam się do lekarza... Ta sama babeczka przyjmuje i na nfz i prywatnie... Na nfz termin 12 czerwca :O (i tak dobrze porównując inne przychodnie) i na ten piątek zapisałam się też na prywatną wizytę... No zobaczymy co to będzie...
A co do bóli brzucha... Jak któraś ma schizować, to zawsze można podjechać do szpitala na IP, ciut podkoloryzować, powinni zrobić USG i wszystko będzie jasne
A co do bóli brzucha... Jak któraś ma schizować, to zawsze można podjechać do szpitala na IP, ciut podkoloryzować, powinni zrobić USG i wszystko będzie jasne
Dziewczyny jeśli gardło boli można Strepsils miód i cytryna. Ja wiem, że domowe sposoby są najlepsze, ale czasami pojawiają się takie sytuacje, że domowe sposoby nie dają rady, a lepiej się szybko wyleczyć niż narażać dziecko niepotrzebnie na zarazki.
Dzwoniłam do swojej lekarki, mam tą samą od 10 lat, i kazała przyjechać po niedzieli jeśli nic się nie dzieje. Także moja pierwsza wizyta wypadnie w Dzień Matki.
Witam nową mamę
doggi i jak się czujesz? boli brzuch?
Jeśli chodzi o picie kawy. To ja piję, pół na pół z mlekiem, codziennie rano i nie wiem czemu miałabym przestać?:-):-)
Dzwoniłam do swojej lekarki, mam tą samą od 10 lat, i kazała przyjechać po niedzieli jeśli nic się nie dzieje. Także moja pierwsza wizyta wypadnie w Dzień Matki.
Witam nową mamę
doggi i jak się czujesz? boli brzuch?
Jeśli chodzi o picie kawy. To ja piję, pół na pół z mlekiem, codziennie rano i nie wiem czemu miałabym przestać?:-):-)
jezyk mnie w ciąży z synkiem lekarka zalecała tantum verde. Możesz próbować płukać gardło wodą z solą.
Doggi super, że już lepiej - widać nie ma złotego środka, zawsze coś
Kawa nie powinna zaszkodzic - tym bardziej, że jest to jedna dziennie. Mnie akurat od kawy odrzuciło, więc nie mam dylematów.
Doggi super, że już lepiej - widać nie ma złotego środka, zawsze coś
Kawa nie powinna zaszkodzic - tym bardziej, że jest to jedna dziennie. Mnie akurat od kawy odrzuciło, więc nie mam dylematów.
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Szukałam ostatnio trochę o lekach i kategoriach bezpieczeństwa w ciąży (mam ząb do usunięcia i już wiem, że lepiej zaczekać do II trymestru ) i znalazłam http://www.skn-starynki.wum.edu.pl/sites/skn-starynki.wum.edu.pl/files/leki_w_ciazy.pdf
Doggi no to super, że z brzuchem już ok
Ale mi się nic nie chce !
Doggi no to super, że z brzuchem już ok
Ale mi się nic nie chce !
reklama
AZA777 ale ja nie mam boli brzucha! Czasem kłuje ale to norma z Olka tez tak miałam w pierwszym trymestrze a krzyż tez mnie bolał od początku z ola do samego końca to są normalne objawy. Poza tym jak miałam operacje na kolano to miałam znieczulenie w kręgosłup u mi powiedzieli ze niektóre kobiety po takim znieczuleniu dużo bardziej odczuwają ból w krzyżu, nie wiem czy u mnie po tym ale i z Olą i teraz bóle takie.miałam a Ola urodziła się zdrowiusienka, bez żadnych komplikacji. A lekarza mam w czwartek.
Ostatnia edycja: