reklama
Jezyk ja kocham festyny bo jest duuuzo żarcia juz się umówiłam z koleżanką tez żarłoczkom i dziś impreza my takie łakomczuchy a nawet nie wyglądamy bo ja na te ilości żarcia naprawdę dobrze się trzymam a Agata to już w ogóle drobinka tak jakby zabrać 1/3 mnie a nam tylko jedzenie w głowie
Ja na szczęście z takiej typowej wyprawki do p-kola to tylko papcie dzieciakom muszę kupić, bo nasze p-kole wszystko samo zapewnia.
Z dodatkowych kosztów jedynie jest ubezpieczenie i pewnie będą książki dla Nikolki.
Tylko, że papcie dla Nikoli to koszt 200 zł :/
Ja butów na szczęście nie muszę kupować.
Mam pełno adidasów i trampek, botki na niskim jak i wysokim obcasie też, zimowe kupiłam w zeszłym roku świetne płaskie workery więc tylko z kurtkami mam problem, ale to jak wypłatę dostanę to mam zamiar po lumpkach poszukać.
Mam 2 płaszczyki, ale do adidasów ich nie założę, bo wtedy to będzie wieś tańczy i śpiewa hehe.
Pogrzało mnie!
Rano sobie odkurzyłam, a później stwierdziłam, że wysprzątam kuchnie i wzięło mnie na szorowanie całego piekarnika.
Blaszka z kratką właśnie się namaczają w wannie, a piekarnik już wyszorowany.
No i zaczęłam sprzątać też łazienkę.
Wieczorem to będę chyba leżeć i kwiczeć
Z dodatkowych kosztów jedynie jest ubezpieczenie i pewnie będą książki dla Nikolki.
Tylko, że papcie dla Nikoli to koszt 200 zł :/
Ja butów na szczęście nie muszę kupować.
Mam pełno adidasów i trampek, botki na niskim jak i wysokim obcasie też, zimowe kupiłam w zeszłym roku świetne płaskie workery więc tylko z kurtkami mam problem, ale to jak wypłatę dostanę to mam zamiar po lumpkach poszukać.
Mam 2 płaszczyki, ale do adidasów ich nie założę, bo wtedy to będzie wieś tańczy i śpiewa hehe.
Pogrzało mnie!
Rano sobie odkurzyłam, a później stwierdziłam, że wysprzątam kuchnie i wzięło mnie na szorowanie całego piekarnika.
Blaszka z kratką właśnie się namaczają w wannie, a piekarnik już wyszorowany.
No i zaczęłam sprzątać też łazienkę.
Wieczorem to będę chyba leżeć i kwiczeć
jezyk płacę, bo to p-kole prywatne.
Za moją dwójkę wychodzi 550 zł i nic więcej (poza ubezpieczeniem i książkami) mnie nie interesuje.
Jestem bardzo zadowolona, bo w tym jest 5 posiłków, wycieczki, torty i prezenty z okazji urodzin, świąt itp, angielski, rytmika i logopeda więc jak na tyle rzeczy cena nie jest w żaden sposób wygórowana.
Skończyłam szorować łazienkę.
Jeszcze pokoje muszę doprowadzić do porządku, a okna to już chyba mężowi zostawię.
Za moją dwójkę wychodzi 550 zł i nic więcej (poza ubezpieczeniem i książkami) mnie nie interesuje.
Jestem bardzo zadowolona, bo w tym jest 5 posiłków, wycieczki, torty i prezenty z okazji urodzin, świąt itp, angielski, rytmika i logopeda więc jak na tyle rzeczy cena nie jest w żaden sposób wygórowana.
Skończyłam szorować łazienkę.
Jeszcze pokoje muszę doprowadzić do porządku, a okna to już chyba mężowi zostawię.
Alecta to bardzo ładna cena! Moja koleżanka z poznania zalila się ze w prywatnych za jedno chcą 700-800 zł :/
Szalona z tym sprzątaniem, nie chce wieczorem słyszeć ze coś cię boli!!!!!
A ja kończę bluzę dla siostry. Wszystko pozszywane tylko muszę rękawy przyszyc i zrobić wykończenie rękawów mam nadzieje ze będzie tak zaje.bista jak sobie wymyśliłam
Szalona z tym sprzątaniem, nie chce wieczorem słyszeć ze coś cię boli!!!!!
A ja kończę bluzę dla siostry. Wszystko pozszywane tylko muszę rękawy przyszyc i zrobić wykończenie rękawów mam nadzieje ze będzie tak zaje.bista jak sobie wymyśliłam
jezyk frytki?
Doggi ja ogólnie nienawidzę sprzątać i w sumie zazwyczaj to mąż sprząta, ale że dzisiaj ma urodziny to to jest taki jakby dodatkowy prezent ode mnie żeby mógł sobie po pracy odpocząć i cieszyć się prezentem od dzieci, do którego mam też się dorzuciła (przynajmniej tak jest napisane na kartce )
Czekam na focie bluzy
Doggi ja ogólnie nienawidzę sprzątać i w sumie zazwyczaj to mąż sprząta, ale że dzisiaj ma urodziny to to jest taki jakby dodatkowy prezent ode mnie żeby mógł sobie po pracy odpocząć i cieszyć się prezentem od dzieci, do którego mam też się dorzuciła (przynajmniej tak jest napisane na kartce )
Czekam na focie bluzy
agulqa_b
Fanka BB :)
Doggi 500g samego cukru
U nas tez jutro dozynki
Jezyk nie wiem co robisz ale ja zazyczylamcsobie fasolke po bretonsku
Dxisiaj sie kiepsko czuje, ni3 mam na nic sily. Nie wiem od czego to zalezne bo nic nie robie przeciez
U nas tez jutro dozynki
Jezyk nie wiem co robisz ale ja zazyczylamcsobie fasolke po bretonsku
Dxisiaj sie kiepsko czuje, ni3 mam na nic sily. Nie wiem od czego to zalezne bo nic nie robie przeciez
reklama