reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
Hej ;-)
Dzisiaj pracowity dzień miałam ogóle sprzątane domu i generalne sprzątane Niny pokoju 2 kartony zabawek i trochę książek idzie do piwnicy, szafa ogarnieta i ogólnie wszystko na błysk do tego Umylam okna w całym domu...padam na pysk wszywki mnie boli ale jestem z siebie dumna
Jutro przyjeżdża teściowa i zostaje do poniedziałku bo chce być na rozpoczęciu roku szkolnego :-) zrobię jeszcze dzisiaj ciasto żeby było co jeść i żeby ładnie w mieszkaniu pachniało :-)
Doggi tego kociaka to zamowilas od kogoś kto to dla wszystkich robi czy tylko dla znajomych? bardzo mi się widzi tez chce
Indi gratuluję kopniaka ;-)
Alecta dla Ciebie również medal za sprzątanie
Dzisiaj pracowity dzień miałam ogóle sprzątane domu i generalne sprzątane Niny pokoju 2 kartony zabawek i trochę książek idzie do piwnicy, szafa ogarnieta i ogólnie wszystko na błysk do tego Umylam okna w całym domu...padam na pysk wszywki mnie boli ale jestem z siebie dumna
Jutro przyjeżdża teściowa i zostaje do poniedziałku bo chce być na rozpoczęciu roku szkolnego :-) zrobię jeszcze dzisiaj ciasto żeby było co jeść i żeby ładnie w mieszkaniu pachniało :-)
Doggi tego kociaka to zamowilas od kogoś kto to dla wszystkich robi czy tylko dla znajomych? bardzo mi się widzi tez chce
Indi gratuluję kopniaka ;-)
Alecta dla Ciebie również medal za sprzątanie
femme fatal
A wiesz ze o tym samym myślałam? Zimę piwo! niby można by 0% kupić ale kto pójdzie do sklepu
agulqa_b
Fanka BB :)
A mi zrobili fasolke. Tak ostra ze po lezce myslalam ze mi ryj wypali. Wkur***** sie tylko bo mialam mega ochote i jej nie zaspokoilam :-( zaczne chyba sama gotowac, bo albo tesciowa gotuje tak ze nic nie ma smaku albo jak Ł gotuje to morde pali :-/
Femme to dalas czadu. Ja mam dzien lenia i nogi jak z waty
Femme to dalas czadu. Ja mam dzien lenia i nogi jak z waty
Femme to moja koleżanka z czerwiec 2011 prowadzi facebookowa stronę "szmaciaki zołzy" tam się di niej na prive odezwij i na 100% ci uszyje nawet w kolorach jakie będziesz chciała i materiale ha mam pożarowego kota bo chciałam żeby był ciepły i miły i chciałam w fioletach a wcześniej robiła żółtego z bawełny mój 100zl kosztował + 15 za wysyłkę
A ha jestem gUpkiem uszyłam ta bluzę dumna i blada ze piękna będzie odwracam ma prawą stronę i paCZę i nie wierzę rękawy przyszłam na lewą stronę i weź rozpruj tyle maszynowego sciegu ;((( ale już prawie gotowe
A ha jestem gUpkiem uszyłam ta bluzę dumna i blada ze piękna będzie odwracam ma prawą stronę i paCZę i nie wierzę rękawy przyszłam na lewą stronę i weź rozpruj tyle maszynowego sciegu ;((( ale już prawie gotowe
Ostatnia edycja:
agulqa_b
Zapomnialam chyba napisac ze akt podpisany ;-) pozniej w bznku bylismy podpisac umowe na ubezpieczenie, moelismy buc o 15, bylismy o 14.30 i pani z banku juz nie bylo bo nie chcialo jej sie na nas czekac. Wkurza mnie ta kobita niemilosiernie
Zapomnialam chyba napisac ze akt podpisany ;-) pozniej w bznku bylismy podpisac umowe na ubezpieczenie, moelismy buc o 15, bylismy o 14.30 i pani z banku juz nie bylo bo nie chcialo jej sie na nas czekac. Wkurza mnie ta kobita niemilosiernie
Trzeba to opic! Idę po piwko do lodówki!
bada m.
agulqa to mega gratki
reklama
femme fatal
Doggi świetny jest a wygodny jak ta poducha do spania coś w tym stylu? Może bym sobie na urodziny zamówiła ...uuuuu ty gapo
Agulqa haha biedna mój też tak przyprawia... Raz mi zrobił dokładnie tak samo z czymś na co miałam ochotę myślałam że udusze... Super ze wszystko udało się załatwić! :-)
Agulqa haha biedna mój też tak przyprawia... Raz mi zrobił dokładnie tak samo z czymś na co miałam ochotę myślałam że udusze... Super ze wszystko udało się załatwić! :-)