reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

hmmm... to szyj spokojnie, a ja w tym czasie zastanowię się co bym chciała :-p:-p

wiesz co, ja nie mam problemu do innych kobiet, że w bikini w ciąży chodzą :-) to ja się głupio czułam. może nie zwracasz uwagi, ale ludzie się gapią na nas :-D:-D:-D:-D

reklama
Sprite oczywiście że się gapią, stare krowy nawet komentują wtedy ja grzecznie mówię "proszę sobie znaleźć hobby a nie siedzi pani i obgaduje wszystkich, nie patrząc wcześniej w lustro" jestem podla ale cóż bez ciąży mam słabe nerwy a w ciąży to aż mną trzęsie :p

Sprite i zniknie za jakiś czas ;)

Agulqa_b i słusznie! :)

Cały dzień czuje się strasznie napompowana jak balon nogi, ręce nawet twarz mam spuchnieta i z ciekawości weszłam na wagę więc zaczyna się zatrzymywanie wody bo mam 4kg więcej niż wczoraj wieczorem przegięcie! Jestem przerażona bo jak będę puchnac jak przy oli to niedługo butów nie wcisne na nogi :(

Zaczęłam dziś dzień o 5:45, tzn moja córka postanowiła tak zacząć. Już mi się chce spać, a gdzie jeszcze. A do tego głodna, bo na pobranie muszę iść

reklama
LayDeek dobre hehe.
U nas też lodówka dziś świeci pustkami.
Jak mąż wróci z pracy to musimy na zakupy się wybrać.
Dobrze, że barszczyk jeszcze z wczoraj został :-)

Kurcze ja nie wiem co ja mam z tym snem.
Dzisiaj znowu obudził mnie budzik męża, a śpimy w osobnych pokojach.
Na szczęście później jeszcze udało mi się zasnąć i pospaliśmy do 8:00 :-)

W ogóle robię liste co dzieciakom trzeba pokupować i jest masakra.
Muszę chyba bank obrabować.
Oprócz spodni i bluzek trzeba im dokupić skarpetki, piżamy, Tymkowi papcie do przedszkola, Nikoli sandały to już koszt 160 zł + jeszcze wkładki do nich...
Bez kitu jak usłyszycie o napadzie na bank to byłam ja...

Do góry