reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

ja mam już bliźniaki,więc więcej nie chcę:-D

Witam serdecznie,wczoraj zobaczyliśmy II kreseczki(troszkę byliśmy zaskoczeni, bo to był pierwszy miesiąc starań i tak od razu się udało:-D)

Jesli dobrze liczę to termin wypada mi na 19stycznia(okres 12 kwietnia),więc może uda mi się urodzić w swoje i teściowej urodziny:-)

mamy podwójne szczęścia płci męskiej(Kubusia i Szymusia),chłopaki zaraz kończą 3lata(powstały po owulacji), teraz celowalismy w dziewczynkę(i jeśli nie wyjdzie kobietka, to odpowiedniej recepty na płeć nie ma bo storzone było przed owu:-D)
W pon. idziemy z mężem do lekarza zobaczyc co i jak i po leki bo mam straszne stany zapalne...

Pozdrawiam i życzę spokojnej ciązy.

reklama
Anna, Leż i odpoczywaj, żeby nic wam się nie stało. ja tam na razie boję się kochać, poczekamy chyba do wizyty, a tym bardziej, że mnie ten brzuch tak boli. a zresztą i tak mam libido równe 0 od kilku dni.
Na ratunek, nie mam pojęcia czemu tak boli ale trochę się martwię tym :-(
Milusia, witaj. masz ten sam termin co ja :) i też celowaliśmy w dziewczynkę przed owu :tak:. Podziwiam mamy bliźniaków. Jak sobie radziłaś na początku? Pytam bo pomiędzy moimi dziećmi będzie rok i 3 miesiące różnicy a to też niezłe wyzwanie ;)

eh teraz prasowanie mnie czeka, pozerkam też na x factora. mały już śpi na szczęście, dziś cały dzień marudził...eh coraz trudniej jest, tym bardziej, że ja fizycznie wysiadam

Anna, Leż i odpoczywaj, żeby nic wam się nie stało. ja tam na razie boję się kochać, poczekamy chyba do wizyty, a tym bardziej, że mnie ten brzuch tak boli. a zresztą i tak mam libido równe 0 od kilku dni.
Na ratunek, nie mam pojęcia czemu tak boli ale trochę się martwię tym :-(
Milusia, witaj. masz ten sam termin co ja :) i też celowaliśmy w dziewczynkę przed owu :tak:. Podziwiam mamy bliźniaków. Jak sobie radziłaś na początku? Pytam bo pomiędzy moimi dziećmi będzie rok i 3 miesiące różnicy a to też niezłe wyzwanie ;)

eh teraz prasowanie mnie czeka, pozerkam też na x factora. mały już śpi na szczęście, dziś cały dzień marudził...eh coraz trudniej jest, tym bardziej, że ja fizycznie wysiadam
było na prawdę ciężko,ale nie oglądam się w tył i nie lubię nas sobą użalać więc idę cały czas przed siebe:-D kiedy miałas ostatnią miesiączkę?też 12?

Witam dziewczyny i pozdrawiam znad Morza Północnego!
Ja robiłam test 25. kwietnia i był pozytywny. Pierwszą wizytę u gina umówiłam sobie na 16.05 ale wcześniej "udało mi się" trafić na oddział w szpitalu bo dostałam silnych krawień ze skrzepami, skurczami i wszystkim :( po kilku dniach udało zatrzymać się krawienie. Pęcherzyk na USG (ostatnie było w środę) był widoczny, udało mi się go utrzymać. Niestety nadal mam plamienia. Beta rośnie cały czas (badana codziennie, wczoraj ostatni raz, teraz przerwa bo weekend)
Serduszka na USG jeszcze nie widać; we wtorek kolejne badanie USG i krew. Trzymajcie kciuki za serduszko - powinno być już widoczne, w przeciwnym razie nawet nie chcę myśleć :(

będzie dobrze,trzymam kciuki,pocieszę że też tak miałam a teraz mam 3letnie urwisy!Ale wiem co czujesz,pamietaj wszystko w rękach Boga

reklama
milusia, ja dokładnie nie wiem jaki mam termin, dlaczego, już wcześniej pisałam. termin na 19 stycznia wyznaczyło mi ovufriend :) jak pójdę do gina to pewnie się tak na prawdę okaże. okres miałam 16 ale ja mam wczesną owulację :)
heidi, trzymam &&& żeby plamienie ustało. dostajesz leki na podtrzymanie ciąży?

Do góry