reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Ha, ha liczę, że nie utracę autorytetu :-D choć sama pamiętam, jaka byłam nieznośna w okresie dojrzewania :-)

troszkę mi niedobrze dziś i nie podoba mi się to...

poza tym oczywiście jak weekend, to już nie jest ciepło i pada :wściekła/y:

reklama
Malinka ja to sie niezalezna zrobilam jak sie na studia wyprowadzilam 180km od domu :-D wczesniej to sluchalam sie rodzicow... czasem wkurzali mnie pytaniami gdzie ide co robie (zwlasza po 18nastce) ale zawsze wiedzialam ze sie o mnie martwia i boje. Do tej poray potrafie mamie powiedziec ze ide na impreze i niech rano zadzwoni czy zyje :-D

Panna nikt bardzo mi przykro a co lekarze na to daja Ci cos na podtrzymanie ??

Na ratunek widze ze masz dopiero 4 dpo moze to wczesna implantacja ?? Podobno od implantcji 2-3dni i gesty wychodza. Trzymam kciuki.

Akuku ja wogole twierdze ze owu mialam 6,05 a nie 7,05 ale ovufriend wyznaczyl inaczej :-D ale moze i wczesna...a moze byc wczesna? bo ja zawsze myslalam ze 7 dni po owu...i spadek implantacyjny musi byc...
No coz zobaczymy najwyzej strzele testa we wtorek :-D a co mi tam... az 9 mam moge sikac :-D

Witam nieśmiało. Chętnie się do was przyłącze jeśli mogę. To moja pierwsza ciąża, mam 27 lat, prawdopodobny termin porodu 07.01.2014r.

Na ratunek, mi też ovufriend źle wyznaczyło owulację. aż dwa dni po owu... :dry: więc zaznaczyłam ręcznie.
karmelova, witaj :)
malinka, u nas też pada :( i zimno :(

reklama
klikasz na dzień w którym miałaś owu, wyskakuje ci ten panel do zaznaczania temperatury itp i na samym dole masz możliwość zaznaczenia owulacji (już nie pamiętam co dokładnie tam było napisane).

Do góry