reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
a ja nawet nie wiem jakie mam/miałam cykle. przed ciążą z Natem miałam równiutko co 27 dni, teraz po porodzie dostałam tylko 2 @, więc obserwowałam tylko 1 cykl, który miał 31 dni.

zaobserwowałam, że brzuch boli jak leżę na prawym boku.. boję się, że coś nie tak jest

Na ratunek implantacja moze byc miedzy 4 a 12 dniem po owu z tego zo pamietam.
a spadek tempki moze ale nie musi byc :-)
Ja np. spadku nie mialam a w implantacja musiala byc i w ciazy jestem.
Tzn mialam spadki male ale co drugi dzien wiec.niewiadomo kiedy byla implantacja
A jak wy myslicie kiedy owu mialam ??

Hej kochane. Byłam na IP. dostałam plamienia i strasznie sie przestraszylam.
Beta 5375. Na usg widać było pecherzyk 7mm. nic wiecej poki co. W pon mam powtorzyć

Akuku, trudno powiedzieć kiedy miałaś owu, gdybyś jeszcze prowadziła np. badanie szyjki to byś miała większą pewność kiedy ta owu była :) ale czy to ważne, ważne że w ciąży jesteś ;)
Anna, piękna betka, a co z tym plamieniem? co ci powiedzieli? super, że widać pęcherzyk :)

Chieliśmy sie troszke pokochać..no i tym to sie skonczyla. plamienia troszke ustaly i juz jest ok.ale nadal sie martwie.zadnych lekow nie dostalam

Anna bedzie dobrze napewno :tak:

Akuku nie wiem kiedy mialas ovu... ja sie malutko znam... ale dzieki za pocieszenie :tak:

vinga moze boli bo miesie ci sie rozciagaja? W drugiej ciazy juz szybciej podobno... a ty tak siwerze po ciazy.

reklama
Przeciesz na poczatku mozna plamic... podobno to normlane bo jeszcze sie zagniezdza do okolo 7tygodnia ciazy... dopiero jak boli brzuch i zywa krew jest to juz do lekarza...

Ale ja pewnie tez bede sie przejmowac kazda kropelka...

Ale przynajmniej wiesz ze nie jest pozamaciczna :tak: zawsze jakis plus.

Do góry