reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

ja mam już bliźniaki,więc więcej nie chcę:-D

Witam serdecznie,wczoraj zobaczyliśmy II kreseczki(troszkę byliśmy zaskoczeni, bo to był pierwszy miesiąc starań i tak od razu się udało:-D)

Jesli dobrze liczę to termin wypada mi na 19stycznia(okres 12 kwietnia),więc może uda mi się urodzić w swoje i teściowej urodziny:-)

mamy podwójne szczęścia płci męskiej(Kubusia i Szymusia),chłopaki zaraz kończą 3lata(powstały po owulacji), teraz celowalismy w dziewczynkę(i jeśli nie wyjdzie kobietka, to odpowiedniej recepty na płeć nie ma bo storzone było przed owu:-D)
W pon. idziemy z mężem do lekarza zobaczyc co i jak i po leki bo mam straszne stany zapalne...

Pozdrawiam i życzę spokojnej ciązy.

reklama
Anna, Leż i odpoczywaj, żeby nic wam się nie stało. ja tam na razie boję się kochać, poczekamy chyba do wizyty, a tym bardziej, że mnie ten brzuch tak boli. a zresztą i tak mam libido równe 0 od kilku dni.
Na ratunek, nie mam pojęcia czemu tak boli ale trochę się martwię tym :-(
Milusia, witaj. masz ten sam termin co ja :) i też celowaliśmy w dziewczynkę przed owu :tak:. Podziwiam mamy bliźniaków. Jak sobie radziłaś na początku? Pytam bo pomiędzy moimi dziećmi będzie rok i 3 miesiące różnicy a to też niezłe wyzwanie ;)

eh teraz prasowanie mnie czeka, pozerkam też na x factora. mały już śpi na szczęście, dziś cały dzień marudził...eh coraz trudniej jest, tym bardziej, że ja fizycznie wysiadam

Anna, Leż i odpoczywaj, żeby nic wam się nie stało. ja tam na razie boję się kochać, poczekamy chyba do wizyty, a tym bardziej, że mnie ten brzuch tak boli. a zresztą i tak mam libido równe 0 od kilku dni.
Na ratunek, nie mam pojęcia czemu tak boli ale trochę się martwię tym :-(
Milusia, witaj. masz ten sam termin co ja :) i też celowaliśmy w dziewczynkę przed owu :tak:. Podziwiam mamy bliźniaków. Jak sobie radziłaś na początku? Pytam bo pomiędzy moimi dziećmi będzie rok i 3 miesiące różnicy a to też niezłe wyzwanie ;)

eh teraz prasowanie mnie czeka, pozerkam też na x factora. mały już śpi na szczęście, dziś cały dzień marudził...eh coraz trudniej jest, tym bardziej, że ja fizycznie wysiadam
było na prawdę ciężko,ale nie oglądam się w tył i nie lubię nas sobą użalać więc idę cały czas przed siebe:-D kiedy miałas ostatnią miesiączkę?też 12?

Witam dziewczyny i pozdrawiam znad Morza Północnego!
Ja robiłam test 25. kwietnia i był pozytywny. Pierwszą wizytę u gina umówiłam sobie na 16.05 ale wcześniej "udało mi się" trafić na oddział w szpitalu bo dostałam silnych krawień ze skrzepami, skurczami i wszystkim :( po kilku dniach udało zatrzymać się krawienie. Pęcherzyk na USG (ostatnie było w środę) był widoczny, udało mi się go utrzymać. Niestety nadal mam plamienia. Beta rośnie cały czas (badana codziennie, wczoraj ostatni raz, teraz przerwa bo weekend)
Serduszka na USG jeszcze nie widać; we wtorek kolejne badanie USG i krew. Trzymajcie kciuki za serduszko - powinno być już widoczne, w przeciwnym razie nawet nie chcę myśleć :(

będzie dobrze,trzymam kciuki,pocieszę że też tak miałam a teraz mam 3letnie urwisy!Ale wiem co czujesz,pamietaj wszystko w rękach Boga

reklama
milusia, ja dokładnie nie wiem jaki mam termin, dlaczego, już wcześniej pisałam. termin na 19 stycznia wyznaczyło mi ovufriend :) jak pójdę do gina to pewnie się tak na prawdę okaże. okres miałam 16 ale ja mam wczesną owulację :)
heidi, trzymam &&& żeby plamienie ustało. dostajesz leki na podtrzymanie ciąży?

Do góry