reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Hej

U nas tak jak zaczela sie jelitowka w noc przed porodem.. tak wczoraj jeszcze mnie zlapalo.. jelitowka kilka dni po porodzie to nie dobre połączenie ;/
Oby juz nikogo nie zlapalo..a zostal heszcze Alex , babcia, i Ala;(
Troszke inaczej spbie wyobrazalam czas po porodzie..ehh
Jak nie urok to sraczka!-doslownie!

Tak po za ty wszystko ok. Alicja grzeczna , je , spi , rozglada sie :) bardzo ciekawa jest.

Teraz lezy w kolysce ma czkawke i naslu****e

reklama
Hejka:) co taka cisza? :)

Pogoda ladna to pewnie spacerki,jeziorka i grille? :)
My wczoraj mielismy z mezem wychodne. Arek nocowal u dziadkow to pojechalismy do znajomych na ognisko. Czadowa impreza byla!:)

Milej niedzielki! :)

Malinka- Po takiej przerwie to jakby sie pierwszy raz w zyciu alkohol pilo, co? :) wierze,ze musial byc czad :p

Cicho sza...juz myslalam,ze mi cos telefon nie dziala, bo powiadomien z bb brak...

Odzywac sie! :)

Akuku- jak Alicja? :)

Hej

Alicja rosnie. Dzis byla wazona i w 8 dni przybrala 460g :D

Ja sie czuje slabo troche.. glowa boli, zastanawiam sie czy sie migrrny nie nabawilam.. nie wiem musze poczytac ..moze to hormony..oby.

Emil dzis sie obudzil po 5!!!

Chodze spac kolo 21 a wiecznie zmrczona jestem..fakt ze katmir czesto ale daje cyca i spie dalej...

Chlopcy fo szkoly chodza od 18.08 wiec do 15 cisza w domu ;)
No chyba ze Emil szaleje mocno.

Dzisiaj u nas deszcz pada..mam ochote zawinac sie w koc i spac caly dzien :p

Malo pozytywna dzis jestem.. sorki .

Dzieki Siva.. u nas kompletny brak lata.. nie pomaga ;(

Chcialabym te swoje tluste cielsjo wystawic na slonce.. chociaz troche a tu leje.. a jak nir leje to wieje.. slonca w tym roku to ja malo widzialam..na palcach jednej reki zliczyc mozna ;( przykre to bo dzieci nie mialy wakacji ..a nawet lata tutaj eh.

reklama
Heja:)

Akuku dobrze niech malutka ladnie rosnie;)

Malinka pierwsze piwo po takim czasie to istny szal;)

My z Natanielem byliśmy na 8rano w kościele na mszy za uczniow:)później na rozpoczęciu a juz jutro pierwszy dzwonek szczerze nadal jestem w szoku;)

Buziaki dla was;)

Do góry