reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Witam się i ja :)
U nas też zmiany - Julka po pierwszym dniu w żłobku (było lepiej niż przypuszczałam), ocieplania domu ciąg dalszy, do tego remont w środku bo zwiększa się nam liczba domowników - we wrześniu przeprowadzają się tu mój teść i babcia m. A poza tym jutro mam ostatni dzień urlopu, dziś walczę z zaprawianiem kompotów więc nie mam czasu się nudzić ;)

Dzieki wielkie Siva:)

Jaguś super ze Julka dzielnie dala rade!oby tak bylo zawsze;)

Akuku również przesyłam troche słońca ;)u nas dzis upal masakryczny! ;)

Filip wsral dzis razem ze mną o 6 rano. Spal kiedy bylismy w kościele i szkole. Teraz widzę znów się poklada.

Siva, mały obudził się po 2 i mąż go wózkiem woził do 3 nim usnął, potem koło 5 znów ale szybko zasnął. Nie chciał wody, ani mleka, wypił dopiero trochę jak wstał po 8. Czyli moja teoria, że on w nocy chce tylko memłać cycka, a nie jeść, się potwierdziła.

Blanka, już pierwszak, wow!

Jaguś, dobrze, że Julka sobie tak świetnie poradzila :)

Akuku, nie wiem, czy byś chciała te nasze upały tegoroczne :p

Malinka, z tymi upałami trochę racji masz ;) jest tak gorąco, że Lenka o 17-tej domaga się "plum, plum" i chcąc nie chcąc ulegam jej zachciance :)

Hejka;-)

Malinka no pierwszoklasistę juz w domu mamy ku naszemu zaskoczeniu hahaha

U nas jak upal to Filip tez ciąga nas do łazienki kilka razy na dzień. Zadziera tak nogę i wola żeby mu pomoc.

Akuku dzis u nas tez depresyjna pogoda takze lacze się z Toba w bolu;)

Hejka:)

Ja juz po szkole :) dzis na 4 godzinki bylam. Poznalam dzieciaki,wszystkie nauczycielki i zwiedzilam szkole. Podoba mi sie tam :)
Arek z tatusiem sobie poradzili sami w domu wiec jest ok.

Milego dnia!:)

P.s. u nas tez paskudna pogoda...wietrzysko straszliwe :/

Cześć babeczki!
u nas wczoraj było wietrznie ale słońce dziś też słońce - także nie ma co narzekać ;)
wczoraj wieczorem byliśmy z Wojtkiem na spacerku jak prawie codziennie, wystawiłam go z wózka żeby trochę pochodził choć trzymać muszę mocno bo się wyrywa i na ulicę chce wbiegać. Przed wejściem do sklepu chciałam go do wózka zapakować znów a ten krzyczy wygina się a na końcu mnie ugryzł w ramię - ślad będzie chyba jeszcze długo - tak mnie tym zdenerwował że dwa razy w kolejce musiałam stać bo się skupić na zakupach nie mogłam :(((( a w poniedziałek jechałam z nim sama autem to próbował biegi przełączać, ciągnął mnie za rękę żeby kierownicę przybliżyć i sobie pokręcić itd. Jak więc widzicie zrobił się mega nicpoń że o wymuszaniu płaczem nie wspomnę :) czy wasze styczniaki też tak teraz mają?
z nauką sikania do nocnika idzie nam kiepsko więc korzystając z okazji gratulacje dla Zosi :)

dobra nie przynudzam! Miłego dnia Babeczki!

reklama
Do góry