reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Hej

U nas tak jak zaczela sie jelitowka w noc przed porodem.. tak wczoraj jeszcze mnie zlapalo.. jelitowka kilka dni po porodzie to nie dobre połączenie ;/
Oby juz nikogo nie zlapalo..a zostal heszcze Alex , babcia, i Ala;(
Troszke inaczej spbie wyobrazalam czas po porodzie..ehh
Jak nie urok to sraczka!-doslownie!

Tak po za ty wszystko ok. Alicja grzeczna , je , spi , rozglada sie :) bardzo ciekawa jest.

Teraz lezy w kolysce ma czkawke i naslu****e

reklama
Hejka:) co taka cisza? :)

Pogoda ladna to pewnie spacerki,jeziorka i grille? :)
My wczoraj mielismy z mezem wychodne. Arek nocowal u dziadkow to pojechalismy do znajomych na ognisko. Czadowa impreza byla!:)

Milej niedzielki! :)

Malinka- Po takiej przerwie to jakby sie pierwszy raz w zyciu alkohol pilo, co? :) wierze,ze musial byc czad :p

Cicho sza...juz myslalam,ze mi cos telefon nie dziala, bo powiadomien z bb brak...

Odzywac sie! :)

Akuku- jak Alicja? :)

Hej

Alicja rosnie. Dzis byla wazona i w 8 dni przybrala 460g :D

Ja sie czuje slabo troche.. glowa boli, zastanawiam sie czy sie migrrny nie nabawilam.. nie wiem musze poczytac ..moze to hormony..oby.

Emil dzis sie obudzil po 5!!!

Chodze spac kolo 21 a wiecznie zmrczona jestem..fakt ze katmir czesto ale daje cyca i spie dalej...

Chlopcy fo szkoly chodza od 18.08 wiec do 15 cisza w domu ;)
No chyba ze Emil szaleje mocno.

Dzisiaj u nas deszcz pada..mam ochote zawinac sie w koc i spac caly dzien :p

Malo pozytywna dzis jestem.. sorki .

Dzieki Siva.. u nas kompletny brak lata.. nie pomaga ;(

Chcialabym te swoje tluste cielsjo wystawic na slonce.. chociaz troche a tu leje.. a jak nir leje to wieje.. slonca w tym roku to ja malo widzialam..na palcach jednej reki zliczyc mozna ;( przykre to bo dzieci nie mialy wakacji ..a nawet lata tutaj eh.

reklama
Heja:)

Akuku dobrze niech malutka ladnie rosnie;)

Malinka pierwsze piwo po takim czasie to istny szal;)

My z Natanielem byliśmy na 8rano w kościele na mszy za uczniow:)później na rozpoczęciu a juz jutro pierwszy dzwonek szczerze nadal jestem w szoku;)

Buziaki dla was;)

Do góry